reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć kobitki

ja już po praniu ,rozwieszaniu ,wstawiłam bigos ,dywan wytrzepałam wieczorem będziemy go prać, teraz siadłam na chwilę z kawką i zakupy zrobię :tak:;-)

Ani@k no proszę ja nie wiedziałam,że po bromku też może być ciąża mnoga :eek: i widze zestaw wiyaminek i wspomagaczy jest więc jak nic na wrzesień będzie brzdąc
Aleksis masz prawo czuć nie pokój tyle czasu starań to idzie zeschizować :sorry2:każda z Nas to przechodziła lub będzie przechodzić :***
alex_fajnie z taką gromadką święta spędzać będziecie już :tak:ściskam Was cieplutko

ja na razie się wyłączyłam ze starań ,M rozkręca dodatkowy biznes i nie ma czasu ani chęci zmęczony ,więc ja nawet nie naciskam zresztą obiecałam sobie ,że daje sobie na luz ;-)

reklama
Dziewczyny standardowe badania siuski i krew, wszystko dobrze, tylko hemoglobina i czerwone krwinki troszke ponizej normy, tak minimalnie, a za to biale powyzej, ale tez minimalnie.

Ja zmykam do pracy.:sorry2:oj,nie chce się!!ale jeszcze 8 dni pracujących i wolne!!!!:-)pracujemy jeszcze następny tydzień,do piatku,czyli do 21 grydnia,a wracamy do pracy 7 stycznia!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)ale się wybyczę:p):tak:.MIŁEGO DNIA!!!

eloooo babolki
uhu! widze,ze dzisiaj wieczorkiem w zaciszach alkowy bedzie sie działo!!! hyhy :-D Jak sie jeszcze testowania i II zsynchronizują to bedziemy miały tu niezły żłobek z 9 m-cy!:-D
zuzanka a mowili Wam, kiedy najlepiej dziecku powiedziec o adopcji? znaczy jaki wiek jest odpowiedni (mniej wiecej), zeby nie bylo za wczesnie czy za pozno? Kurcze, taka rozmowa nie jest łatwa chyba...no ale konieczna:sorry2: A jak piesio? co mu sie stało ze az pod kroplówką musiał byc? podrap futrzaka za uchem:happy2:

alex znieczulacza planuje, jak najbardziej:tak:...jakos boje sie tak na zywioł pójść. Pisałas, ze u Ciebie znieczulenie nie zadziałało...dlaczego??:eek: nie zdazyło?:eek:
Gatto no w ciazy troche wyniki sie rozjeżdżają, a zwłaszcza czerwone i hemoglob. nie daja rady;-)... z białymi to nie wiem jak jest:sorry2: Ale ginka pewnie Ci powie, ze w porzadku jest:tak:
Ani@k ale 3 tabsy bromka to maja trojaczki spowodowac?:eek:yyy no ja nie wiem..:eek:

kok.o już od małego czyli od roku trzeba już mówić :sorry2: ja nie wiem jak to będzie ale mam nadzieję,że ok ;-)ale rozmowy ciężkie nawet "na niby" a Naszemu Knotowi podobno jakieś cholerstwo się przyplątało ,bo umknęła nam gdzieś jedna szczepionka w między czasie i dlatego :zawstydzona/y::blink: ale już coraz lepiej się czuje jak mi kapustkę która z krojenia uciekała na podłogę wcinał to już jest z nim dobrze ;-)

a u Ciebie kok.o kurcze to już też chwila i moment :szok: ale ten czas zapina do przodu :eek:

boszszsz
jak ja sie dziś skupić nie mogę!!!!!!!! :szok: :rolleyes: :huh:

wokół pełno papierów - nie wiem jak ja z tym wszystkim do ładu dojdę..

a z tym bromkiem.. to nieźle wykombinowane, co??? :-D:-) ale nie będe brała 3 tabletek.. prl by mi do zera spadła.. a to chyba źle???

Kok.o
dobrze kojarzę że Ty robiłaś badania prl??? czy to był progesteron??? mówiłaś wtedy ze w Ii fazie cyklu robiłaś.. jak tak i jeżeli rzeczywiscie prl, pamiętasz ile wtedy wynosiła???:sorry2:
Zuza ja bym bardzo chciała ale nie wiem czy to akurat działa.. ta ciąża mnoga..:zawstydzona/y:

w sumie mogę się spodziewać bliźniaków.. bo moja Babcia (Mama Taty) była z bliźniaków.. miała brata więc dziś pod łóżko blat+siekierka ;-):-)
Gatto w piątek odetchniesz.. bo na moje oko - jest dobrze :tak:
Kasica!!!!!!!!!! Ty się rozpuścisz - tyle wolnego!!!!!!!!!!!!!!!!! ale w sumie należy Ci się :tak:

Ani@k przesada w obie strony nie jest dobra;-) prl =0 to chyba nie byloby dobrze:-)
pogrzebalam w papierach i:
cykl szcześliwy -badania w 25 dc (7 dni po skoku) prl 14,15 ng/ml, prog 15,17 ng/ml
cykl wcześniej -badania w 22dc (7 dni po skoku) prog 11,46 ng/ml .
chyba wiecej badan prl i prog nie robiłam...

ja w 2 dniu po skoku w poprzednim cyklu miałam 13,52 :sorry2:
mam nadzieje że bromek mi nie zaszkodzi..:zawstydzona/y:

ale może za to teraz jak będę miała owu to se machnę od razu wszystkie wyniki??? w 7 dfl:cool2:

reklama
hej dziewczyny!!!
Wpadłam się przywitać i zaraz uciekam. Jadę z koleżanką na sklepy, może upoluję jakiś stanik do karmienia:confused: no i takie tam pierdołki. Nie chce mi się okrutnie, ale muszę wyjść z domu, bo inaczej to bym poszła spać, a tego nie chcę!!!! dzisiejszej nocy przespałam łącznie 1,5 godz:szok: zwariować można!!!! spałam między 23 a 1, potem do 5 rano urzędowałam:szok: dobrze, że dziś wolne...bo przecież bym się przewróciła...Dlatego chcę pochodzić po sklepach, trochę się zmęczyć...może usnę jak człowiek:eek:

Czytałam w nocy ten watek o księżnej Kate:tak: raaaannnyyy....co ludzie głupoty wypisują!!! ja nie wierzę, że ktoś to pisze na serio...albo to jest prowokacja, tak na jaja bardziej...albo ktoś jest kompletnie stuknięty i nie ma innych problemów;-) no ale pośmiać się można - fakt!!!!
Dziewczyny...Gatto i aaronka... pierzecie już ubranka??? tzn. aaronka pisała, że po świętach. A Gatto już zaczełaś? łomatko...a ja nic jeszcze nie robię...chociaż mój M. już by wszystko ustawiał, montował fotelik w samochodzie:-D nawet kupił juz płyn do prania dla Młodego...a właśnie!!! powiedzcie mi, płuczecie dziecięce ciuszki w jakimś płynie zmiękczającym? tutaj dla dzieci jest taki specjalny płyn do płukania Comforf biały, ale znajoma mi mówiła, że jak położna przyszła do niej na wizytę i zobaczyła ten płyn, to zakazała w nim prać, w ogóle mówiła, żeby nie płukać w niczym, tylko wyprać w płynie lub proszku bio...no sama nie wiem... Jak Wy pierzecie?
Ok, muszę już zmykać!
Przepraszam, że tak w biegu i nie odpisuję każdej, później nadrobię!!! trzymajcie się Kobitki!!!! miłego dnia!!!

Do góry