reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
jestem ponownie:tak: w sklepach nic na moje gabaryty:dry: upatrzyłam tylko dość ładne staniki do karmienia, nawet względne ceny, nie kupowałam, bo od jutra rusza akcja kuponowa, a ja mam te kupony, to jeszcze coś przyoszczędze;-)Wczoraj na szkole rodzenia dali nam listę rzeczy, które trzeba wziąć do szpitala, no i okazało się, że oprócz staników, już wszystko mam, więc luzik...Ja skopiowałam sobie wczesniej różne listy z netu i powoli kupowałam, a teraz okazało się, że za dużo tego i kilka rzeczy niepotrzebnych. Ale jestem zdania, że chyba lepiej mieć ciut za dużo, niż żeby miało braknąć:sorry2:
kok.o czyli jednak tutaj dobrze gadają, żeby nie płukać:tak: a już myślałam, że jakieś ich fanaberie angielskie. Czyli jak środek piorący mam...pora zabrać się za pranko:-)
zuzanka nooo słów po prostu brakuje!!!! jak jest rodzina w porządku, wszystko jest ok, to robią problemy, szukają dziury w całym!!!!:wściekła/y: dzieci dają nieodpowiednim ludziom!!!! a później słyszy się takie tragedie w telewizji!!!! miejmy nadzieję, że takie są teraz wymogi i to wszystko dla dobra dzieci, sprawdzą co trzeba i cała procedura dalej ruszy. Ja rozumiem jakby ktoś było chory psychicznie, schizofrenia na przykład...no to wiadomo, że taka osoba sama wymaga opieki...ale problemy z cukrem??? matko...jakby Bóg dawał dzieci tylko 100% zdrowym ludziom, to marnie by nasza populacja wyglądała...:dry:no nic, trzymamy wszystkie kciuki, żeby wszystko skończyło się dobrze!!! Bądźcie dobrej myśli!!!!!
ani@k nie wiem czy pamiętasz, ale ja tez była w grupie "ryzyka" ciąży conajmniej bliźniaczej;-) i bardzo, bardzo chciałam, żeby wpadła dwójka na raz...ale teraz jak Młody się rozpycha, przeciąga, kopie itp...i myślę sobie, że mogłoby to byc podwójnie....to chyba się jednak cieszę, że jest jedno...:tak:
caterina masz jakieś wieści od znajomej Uk?

caterina a jak i będzie impreza jakich mało :-DGatto Ani@k musiałaby dużo alk nakupić jakbyśmy tam wszystkie do niej wpadły :-pa na chrzciny to tym bardziej :-D

katiuszka a Ty kochana to już wszystko masz?? dobra jesteś chyba najszybsza ze wszystkich :tak:

ja właśnie poprałam chodniki i dywan i znowu padam na pyszczak ,a jak wchodzę do domu to tak kapuchą jedzie ,że masakra ale trzy dni gotowania musi być ,później zmienię zapachy na ciastkowe ;-):-) cynamon,kardamon i pierniczki będą się piec ....:-)

idę odpocząć ,ściskam cieplutko do jutra dziewczynki :*

Ani@k ty nie przesadz z tymi dopalaczami hehe:-D
oj tam.. oj tam :-D:-)

No i zjedziemy się na Wielkie Chrzciny na Karaiby:-D
trzymam za słowo!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Gatto Ani@k musiałaby dużo alk nakupić jakbyśmy tam wszystkie do niej wpadły :-pa na chrzciny to tym bardziej :-D
oj Zuza nie musiałabym ;-) ze ślubu nam zostało mnóstwo % więc spoko:tak: zatem CZEKAM!!!!!!!!!!!:-)
Katiuszka pamiętam :tak: mi sie wydaje ze jak już sie jest w ciąży bliźniaczej to dzieci tak równoważą moc kopniaków że się czuje w miarę łagodne kopniaczki.. ;-):tak: zresztą co by tu dywagować!!! muszę się przekonać, więc Naturo Kochana - do dzieła!!! :-)

temat Matek Chrzestnych mam rozwiązany :happy: gorzej będzie z Ojcami.. ale! tyle mam Wujków że znajda się odpowiedni kandydaci
:tak::-)
W takim razie Dziewczynki - która chce Wielkie Chrzciny na Karaibach - proszę o trzymanie kciuków vel podesłanie fluidków :tak::-)

Staraczki!!!! która wykorzystała wczorajszy wieczór???????? :-):-)

no i Caterina tym razem chyba ja jestem pierwsza :cool2: jak za dawnych dobrych czasów ;-)

No Helloł :-DKobitki

Ani@k tylko dlatego byłaś pierwsza bo ja do roboty na 12 idę i zaspałam na BB :-p
Zobaczysz jak się zwalimy do ciebie wszystkie to dopiero :szok: zrobisz :-)
Chrzciny tydzień będą trwały jak wesele u niektórych :laugh2:

Katiuszka
czekam na wiadomość od koleżanki . Jak tylko będę wiedziała to dam znać :tak:

Pozdrawiam z rozmakającej Syberii:eek:

ale wiesz.. urlop macierzyński jest wydłużony więc będę miała czasu a czasu :tak: i dla mnie takie (nawet) dwutygodniowe chrzciny mogą być :tak:

byle się Fasole nie zbuntowały ;-)

ojjj ja taki humor a równo rok temu dowiedziałam się.. ehhhhhh....:zawstydzona/y:

Helol dziewczynki!

Ani@k to na trojaczki przesylam kopniaczki!!!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Gattinka mi od 7.00 uprzyjemnia nimi ranek:-D:-DVivat Gattinka!

Czesc Bobolki

Jakos ciszej niz zazwyczaj...
Chrzciny u Ani@k-niezle, ale takie z tancami i przytupem rozumie sie?:-D
Ja sie bardzo lubie goscic, skorzystam z najwieksza przyjemnoscia

Gatto -co tam rano dobrego zjadlas, ze Gattinka tak skacze z uciechy?Pewnie swiezutkie cornetto i cuppucino?

Caterina jest, Ani@k jest, Gatto jest, Aleksis jest-a gdzie reszta?Pracuje sumiennie , nie to co my.
Ja dzis mam wolne i bede sie obijac w domu, jak spiewala Kasia Klich:bede robic nic

Nie mam apetytu rano, ale za to wieczorem to mam ochote na matjesy w oliwie
U nas szaro, nula sniegu, slonce bylo ale wczoraj

Poszukam czegos do czytania i bede sobie lezec i marzyc na jawie:tak:

Buziaki

reklama
cześć!!!!kurcze zuzanka,jak wczoraj przeczytałam co co z OA ci powiedzieli,to myślałam,ze SZLAG MNIE TRAFI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kurcze,co to ma wspólnego z tym,ze dziecko chcecie???ze wszystkie warunki spełniacie,a jeden,mały ...bardzo mały szczegół juz wszystko spowalnia???!!!Kurw...mać!!!!!a jak babka wzięłam 2 dzieci do siebie jako rodzina zastępcza,najpierw jedna zabiła dziewczynke,potem drugą...to kur....a co??!!!!chora psyczicznie była a dzisc jej dali??!!!no to ona faktycznie warunki spełniła!!na napewno!!!to było niedawno pokazywane w tv.no to powiedzcie kto jej dał te dzieci,no kto??!!!skoro ona chora na głowe była!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a tutaj...???!!bo twój maż tabletki bierze,to juz jest jakieś ALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gdzie tu sprawiedliwość??!!!nie ma i to zadnej!!!!!!!!!!!!!!Ale zuzanko,głowa do góry,bedzie dobrze,tyle czasu staracie się o maluszka,az w koncu bedzie Wam to wynagrodzone!!!!!!!!:tak: Aleksis ,masza zachcianeczki?!!!!;-)ale Ci fajnie!!!!!dogadzaj sobie kochana,dogadzaj!!:-)a ,co?!!!! hi hi hi

Ostatnia edycja:
Do góry