Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tez pieknie:-)No i zjedziemy się na Wielkie Chrzciny na Karaiby![]()
w sklepach nic na moje gabaryty
upatrzyłam tylko dość ładne staniki do karmienia, nawet względne ceny, nie kupowałam, bo od jutra rusza akcja kuponowa, a ja mam te kupony, to jeszcze coś przyoszczędze;-)Wczoraj na szkole rodzenia dali nam listę rzeczy, które trzeba wziąć do szpitala, no i okazało się, że oprócz staników, już wszystko mam, więc luzik...Ja skopiowałam sobie wczesniej różne listy z netu i powoli kupowałam, a teraz okazało się, że za dużo tego i kilka rzeczy niepotrzebnych. Ale jestem zdania, że chyba lepiej mieć ciut za dużo, niż żeby miało braknąć
a już myślałam, że jakieś ich fanaberie angielskie. Czyli jak środek piorący mam...pora zabrać się za pranko:-)
dzieci dają nieodpowiednim ludziom!!!! a później słyszy się takie tragedie w telewizji!!!! miejmy nadzieję, że takie są teraz wymogi i to wszystko dla dobra dzieci, sprawdzą co trzeba i cała procedura dalej ruszy. Ja rozumiem jakby ktoś było chory psychicznie, schizofrenia na przykład...no to wiadomo, że taka osoba sama wymaga opieki...ale problemy z cukrem??? matko...jakby Bóg dawał dzieci tylko 100% zdrowym ludziom, to marnie by nasza populacja wyglądała...
no nic, trzymamy wszystkie kciuki, żeby wszystko skończyło się dobrze!!! Bądźcie dobrej myśli!!!!!
Gatto Ani@k musiałaby dużo alk nakupić jakbyśmy tam wszystkie do niej wpadły
a na chrzciny to tym bardziej

oj tam.. oj tamAni@k ty nie przesadz z tymi dopalaczami hehe![]()
:-) trzymam za słowo!!!!!!!!!!!!!!No i zjedziemy się na Wielkie Chrzciny na Karaiby![]()
oj Zuza nie musiałabym ;-) ze ślubu nam zostało mnóstwo % więc spokoGatto Ani@k musiałaby dużo alk nakupić jakbyśmy tam wszystkie do niej wpadłya na chrzciny to tym bardziej
![]()
zatem CZEKAM!!!!!!!!!!!:-)
mi sie wydaje ze jak już sie jest w ciąży bliźniaczej to dzieci tak równoważą moc kopniaków że się czuje w miarę łagodne kopniaczki.. ;-)
zresztą co by tu dywagować!!! muszę się przekonać, więc Naturo Kochana - do dzieła!!! :-)
gorzej będzie z Ojcami.. ale! tyle mam Wujków że znajda się odpowiedni kandydaci
:-)
:-)
jak za dawnych dobrych czasów ;-)
Kobitki
zrobisz :-)

Vivat Gattinka!

Aleksis ,masza zachcianeczki?!!!!;-)ale Ci fajnie!!!!!dogadzaj sobie kochana,dogadzaj!!:-)a ,co?!!!! hi hi hi