reklama
tez pieknie:-)No i zjedziemy się na Wielkie Chrzciny na Karaiby![]()
katiuszka79
Fanka BB :)
jestem ponownie
w sklepach nic na moje gabaryty
upatrzyłam tylko dość ładne staniki do karmienia, nawet względne ceny, nie kupowałam, bo od jutra rusza akcja kuponowa, a ja mam te kupony, to jeszcze coś przyoszczędze;-)Wczoraj na szkole rodzenia dali nam listę rzeczy, które trzeba wziąć do szpitala, no i okazało się, że oprócz staników, już wszystko mam, więc luzik...Ja skopiowałam sobie wczesniej różne listy z netu i powoli kupowałam, a teraz okazało się, że za dużo tego i kilka rzeczy niepotrzebnych. Ale jestem zdania, że chyba lepiej mieć ciut za dużo, niż żeby miało braknąć
kok.o czyli jednak tutaj dobrze gadają, żeby nie płukać
a już myślałam, że jakieś ich fanaberie angielskie. Czyli jak środek piorący mam...pora zabrać się za pranko:-)
zuzanka nooo słów po prostu brakuje!!!! jak jest rodzina w porządku, wszystko jest ok, to robią problemy, szukają dziury w całym!!!!
dzieci dają nieodpowiednim ludziom!!!! a później słyszy się takie tragedie w telewizji!!!! miejmy nadzieję, że takie są teraz wymogi i to wszystko dla dobra dzieci, sprawdzą co trzeba i cała procedura dalej ruszy. Ja rozumiem jakby ktoś było chory psychicznie, schizofrenia na przykład...no to wiadomo, że taka osoba sama wymaga opieki...ale problemy z cukrem??? matko...jakby Bóg dawał dzieci tylko 100% zdrowym ludziom, to marnie by nasza populacja wyglądała...
no nic, trzymamy wszystkie kciuki, żeby wszystko skończyło się dobrze!!! Bądźcie dobrej myśli!!!!!
ani@k nie wiem czy pamiętasz, ale ja tez była w grupie "ryzyka" ciąży conajmniej bliźniaczej;-) i bardzo, bardzo chciałam, żeby wpadła dwójka na raz...ale teraz jak Młody się rozpycha, przeciąga, kopie itp...i myślę sobie, że mogłoby to byc podwójnie....to chyba się jednak cieszę, że jest jedno...
caterina masz jakieś wieści od znajomej Uk?

kok.o czyli jednak tutaj dobrze gadają, żeby nie płukać

zuzanka nooo słów po prostu brakuje!!!! jak jest rodzina w porządku, wszystko jest ok, to robią problemy, szukają dziury w całym!!!!

ani@k nie wiem czy pamiętasz, ale ja tez była w grupie "ryzyka" ciąży conajmniej bliźniaczej;-) i bardzo, bardzo chciałam, żeby wpadła dwójka na raz...ale teraz jak Młody się rozpycha, przeciąga, kopie itp...i myślę sobie, że mogłoby to byc podwójnie....to chyba się jednak cieszę, że jest jedno...

caterina masz jakieś wieści od znajomej Uk?
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
caterina a jak i będzie impreza jakich mało
Gatto Ani@k musiałaby dużo alk nakupić jakbyśmy tam wszystkie do niej wpadły
a na chrzciny to tym bardziej
katiuszka a Ty kochana to już wszystko masz?? dobra jesteś chyba najszybsza ze wszystkich
ja właśnie poprałam chodniki i dywan i znowu padam na pyszczak ,a jak wchodzę do domu to tak kapuchą jedzie ,że masakra ale trzy dni gotowania musi być ,później zmienię zapachy na ciastkowe ;-):-) cynamon,kardamon i pierniczki będą się piec ....:-)
idę odpocząć ,ściskam cieplutko do jutra dziewczynki :*

katiuszka a Ty kochana to już wszystko masz?? dobra jesteś chyba najszybsza ze wszystkich

ja właśnie poprałam chodniki i dywan i znowu padam na pyszczak ,a jak wchodzę do domu to tak kapuchą jedzie ,że masakra ale trzy dni gotowania musi być ,później zmienię zapachy na ciastkowe ;-):-) cynamon,kardamon i pierniczki będą się piec ....:-)
idę odpocząć ,ściskam cieplutko do jutra dziewczynki :*
Ani@k
oj tam.. oj tamAni@k ty nie przesadz z tymi dopalaczami hehe![]()

trzymam za słowo!!!!!!!!!!!!!!No i zjedziemy się na Wielkie Chrzciny na Karaiby![]()

oj Zuza nie musiałabym ;-) ze ślubu nam zostało mnóstwo % więc spokoGatto Ani@k musiałaby dużo alk nakupić jakbyśmy tam wszystkie do niej wpadłya na chrzciny to tym bardziej
![]()

Katiuszka pamiętam

temat Matek Chrzestnych mam rozwiązany

W takim razie Dziewczynki - która chce Wielkie Chrzciny na Karaibach - proszę o trzymanie kciuków vel podesłanie fluidków

Staraczki!!!! która wykorzystała wczorajszy wieczór???????? :-):-)
no i Caterina tym razem chyba ja jestem pierwsza

No Helloł
Kobitki
Ani@k tylko dlatego byłaś pierwsza bo ja do roboty na 12 idę i zaspałam na BB
Zobaczysz jak się zwalimy do ciebie wszystkie to dopiero
zrobisz :-)
Chrzciny tydzień będą trwały jak wesele u niektórych
Katiuszka czekam na wiadomość od koleżanki . Jak tylko będę wiedziała to dam znać
Pozdrawiam z rozmakającej Syberii

Ani@k tylko dlatego byłaś pierwsza bo ja do roboty na 12 idę i zaspałam na BB

Zobaczysz jak się zwalimy do ciebie wszystkie to dopiero

Chrzciny tydzień będą trwały jak wesele u niektórych

Katiuszka czekam na wiadomość od koleżanki . Jak tylko będę wiedziała to dam znać

Pozdrawiam z rozmakającej Syberii

Ani@k
ale wiesz.. urlop macierzyński jest wydłużony więc będę miała czasu a czasu
i dla mnie takie (nawet) dwutygodniowe chrzciny mogą być
byle się Fasole nie zbuntowały ;-)
ojjj ja taki humor a równo rok temu dowiedziałam się.. ehhhhhh....

byle się Fasole nie zbuntowały ;-)
ojjj ja taki humor a równo rok temu dowiedziałam się.. ehhhhhh....

Helol dziewczynki!
Ani@k to na trojaczki przesylam kopniaczki!!!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Gattinka mi od 7.00 uprzyjemnia nimi ranek
Vivat Gattinka!
Ani@k to na trojaczki przesylam kopniaczki!!!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Gattinka mi od 7.00 uprzyjemnia nimi ranek

Aleksis1
Czesc Bobolki
Jakos ciszej niz zazwyczaj...
Chrzciny u Ani@k-niezle, ale takie z tancami i przytupem rozumie sie?
Ja sie bardzo lubie goscic, skorzystam z najwieksza przyjemnoscia
Gatto -co tam rano dobrego zjadlas, ze Gattinka tak skacze z uciechy?Pewnie swiezutkie cornetto i cuppucino?
Caterina jest, Ani@k jest, Gatto jest, Aleksis jest-a gdzie reszta?Pracuje sumiennie , nie to co my.
Ja dzis mam wolne i bede sie obijac w domu, jak spiewala Kasia Klich:bede robic nic
Nie mam apetytu rano, ale za to wieczorem to mam ochote na matjesy w oliwie
U nas szaro, nula sniegu, slonce bylo ale wczoraj
Poszukam czegos do czytania i bede sobie lezec i marzyc na jawie
Buziaki
Jakos ciszej niz zazwyczaj...
Chrzciny u Ani@k-niezle, ale takie z tancami i przytupem rozumie sie?

Ja sie bardzo lubie goscic, skorzystam z najwieksza przyjemnoscia
Gatto -co tam rano dobrego zjadlas, ze Gattinka tak skacze z uciechy?Pewnie swiezutkie cornetto i cuppucino?
Caterina jest, Ani@k jest, Gatto jest, Aleksis jest-a gdzie reszta?Pracuje sumiennie , nie to co my.
Ja dzis mam wolne i bede sie obijac w domu, jak spiewala Kasia Klich:bede robic nic
Nie mam apetytu rano, ale za to wieczorem to mam ochote na matjesy w oliwie
U nas szaro, nula sniegu, slonce bylo ale wczoraj
Poszukam czegos do czytania i bede sobie lezec i marzyc na jawie

Buziaki
reklama
cześć!!!!kurcze zuzanka,jak wczoraj przeczytałam co co z OA ci powiedzieli,to myślałam,ze SZLAG MNIE TRAFI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kurcze,co to ma wspólnego z tym,ze dziecko chcecie???ze wszystkie warunki spełniacie,a jeden,mały ...bardzo mały szczegół juz wszystko spowalnia???!!!Kurw...mać!!!!!a jak babka wzięłam 2 dzieci do siebie jako rodzina zastępcza,najpierw jedna zabiła dziewczynke,potem drugą...to kur....a co??!!!!chora psyczicznie była a dzisc jej dali??!!!no to ona faktycznie warunki spełniła!!na napewno!!!to było niedawno pokazywane w tv.no to powiedzcie kto jej dał te dzieci,no kto??!!!skoro ona chora na głowe była!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a tutaj...???!!bo twój maż tabletki bierze,to juz jest jakieś ALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gdzie tu sprawiedliwość??!!!nie ma i to zadnej!!!!!!!!!!!!!!Ale zuzanko,głowa do góry,bedzie dobrze,tyle czasu staracie się o maluszka,az w koncu bedzie Wam to wynagrodzone!!!!!!!!
Aleksis ,masza zachcianeczki?!!!!;-)ale Ci fajnie!!!!!dogadzaj sobie kochana,dogadzaj!!:-)a ,co?!!!! hi hi hi

Ostatnia edycja: