Muma
Fanka BB :)
Hej hej :-)
A tu od rana pulpeciki, kluseczki, mniam , a człowiek siedzi z wodą mineralną i daje się wysysać
Dobrze, że lewą reką zakupy w Tesco zrobiłam w międzyczasie
Ani@k -ja też czasem miałam takie owu, że czułam jajka jak siadałam albo zmieniałam pozycję, czasem noga mnie też rwała z odpowiedniej strony
My też choinkę ubieramy zawsze w sobotę przed wigilią, ale że teraz Wigilia w poniedziałek to jutro se ubierzemy
Bo mamy sztuczną, tyle, że dużą i mnie się podoba:-) Mamy też świerka przed domem i tam gwiazdki ledowe piękne i w każdej sypialni malusią choineczkę z lampeczkami - dla nastroju;-)
Byliśmy wczoraj na szczepieniu, Olek trochę marudny , śpiący (to nawet miło
) ale na szczęście nóżka nie spuchnięta i gorączki nie ma uffff.
kok.o mnie kiedyś na poczcie zaginęły gacie wyszczuplające - może to ten sam zboczeniec ?
W ogóle to Ty już leż i pachnij bo jak nie to wiesz - możesz nie dotrwać do pieroga i kapuchy
:-) Oczywiście &&&&&&&& za miły poród w Sylwestrową noc i rozwiązanie tuż po północy w czasie fajerwerków
Aleksis - umyjesz okna za rok w ramach odchudzania
Przed porodem ewentualnie też , jak caterina radzi ale mnie nie pomogło tylko się zmęczyłam ;-)
Lecę na kawkę i zaraz wracam,
Aaaa kto ma facebooka to please o głosa na choinkę Julki klasy - coś tam mogą wygrać dzieciaki;-)
A tu od rana pulpeciki, kluseczki, mniam , a człowiek siedzi z wodą mineralną i daje się wysysać

Ani@k -ja też czasem miałam takie owu, że czułam jajka jak siadałam albo zmieniałam pozycję, czasem noga mnie też rwała z odpowiedniej strony

My też choinkę ubieramy zawsze w sobotę przed wigilią, ale że teraz Wigilia w poniedziałek to jutro se ubierzemy

Byliśmy wczoraj na szczepieniu, Olek trochę marudny , śpiący (to nawet miło

kok.o mnie kiedyś na poczcie zaginęły gacie wyszczuplające - może to ten sam zboczeniec ?

W ogóle to Ty już leż i pachnij bo jak nie to wiesz - możesz nie dotrwać do pieroga i kapuchy

Aleksis - umyjesz okna za rok w ramach odchudzania

Lecę na kawkę i zaraz wracam,
Aaaa kto ma facebooka to please o głosa na choinkę Julki klasy - coś tam mogą wygrać dzieciaki;-)
Ostatnia edycja: