reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej hej :-)

A tu od rana pulpeciki, kluseczki, mniam , a człowiek siedzi z wodą mineralną i daje się wysysać :-D Dobrze, że lewą reką zakupy w Tesco zrobiłam w międzyczasie:tak:

Ani@k -ja też czasem miałam takie owu, że czułam jajka jak siadałam albo zmieniałam pozycję, czasem noga mnie też rwała z odpowiedniej strony :-D

My też choinkę ubieramy zawsze w sobotę przed wigilią, ale że teraz Wigilia w poniedziałek to jutro se ubierzemy :happy2: Bo mamy sztuczną, tyle, że dużą i mnie się podoba:-) Mamy też świerka przed domem i tam gwiazdki ledowe piękne i w każdej sypialni malusią choineczkę z lampeczkami - dla nastroju;-)

Byliśmy wczoraj na szczepieniu, Olek trochę marudny , śpiący (to nawet miło :-p) ale na szczęście nóżka nie spuchnięta i gorączki nie ma uffff.

kok.o mnie kiedyś na poczcie zaginęły gacie wyszczuplające - może to ten sam zboczeniec ? :-D
W ogóle to Ty już leż i pachnij bo jak nie to wiesz - możesz nie dotrwać do pieroga i kapuchy :szok::-) Oczywiście &&&&&&&& za miły poród w Sylwestrową noc i rozwiązanie tuż po północy w czasie fajerwerków:tak:

Aleksis - umyjesz okna za rok w ramach odchudzania :-p Przed porodem ewentualnie też , jak caterina radzi ale mnie nie pomogło tylko się zmęczyłam ;-)

Lecę na kawkę i zaraz wracam,

Aaaa kto ma facebooka to please o głosa na choinkę Julki klasy - coś tam mogą wygrać dzieciaki;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Muma polubiłam choinke :tak: nawet chyba najładniejsza (to tak aby zebrać punkty u Twojej Córci;-)) [a która bombka to Jula???]

a mnie też noga pobolewała!!!! ja się dopatrywałam teorii spiskowych że może ze starości coś a to pani owu mi takie bóle fundowała:-):tak:

jak narazie z bólami u mnie spokój :-( za to baaardzo hmm jakby się to wyrazić.. bardzo mokro :zawstydzona/y: chyba po wiesiołkuuu.. rozrzedził totalnie wszelkiego typu gluty.. :dry:

Ani@k ja też staram się mało jeść ,ale czasem jak się zachce to nie ma bata muszę coś trącić :-(co do bólu owu to mi się czasem trzyma ze 3 dni i ciągnie mnie do dołu i z reguły odwrotnie mnie boli :confused:;-)jak w lewym owu to prawy mnie boli hehehe,dziewczyny prezenty zakupione :tak:

Ani@k***** obstawiam , że Jula to ta druga od góry na niebieskiej bombce ale pewna nie jestem ;-):-D
Ale mi się nie chce gotować...
Tym bardziej, że teraz ciągle takie przedszkolne jedzenie przygotowuję :-)
Dzisiaj chyba znowu ziemniaczki, marchewka i delikatne nibymielone ale prawie nie smażone. A pizzę bym zjadła z sosem czosnkowym...:-D

Muma to Ty na tym jedzonku przedszkolnym to się wylaszczysz ,że Cię nie poznamy :-) a próbujesz jeść już coś normalnego czy jeszcze starasz się trzymać z dala od jedzonka takiego wiesz nie dla matek karmiących ?:happy2::sorry2:

ja bigos próbuję dobry jest ale z mięsem przesadziłam i muszę kapusty dodać bo zamiast kapusta z mięsem,to mięso z kapustą jest

Zuza mnie też trzyma taki ból ze 3 dni :tak: a za prezenty buziol wielki :****
Muma a wiesz ze ja też tak pomyślałam?? że druga od góry??? a z takim jałowym jedzeniem to może nie warto przesadzac??? w pewnym momencie okaze się że Oluś też chce 'czegoś' więcej ;-)

hej babeczki!!

Ani@k mnie tez jakos tak ciagnelo, nawet w pachwinie, chyba od owu, bo raz bylo z jednej, raz z drugiej strony!!

Muma zaraz wejde na fejsa;-)

Bylam na ginkowizytacji i lozysko ani drgnie, wiec jakos w 38tc mi zrobia cesarke. Tyle z niusow. Nie powiem, ze jestem zachwycona tym faktem, ale coz mam poczac.

Pozdrawiam wszystkie!! Spadam cos zjesc.

reklama
Ale ja tak naprawdę jem normalnie, tylko kapuchy nie jem, grzybów, cytrusów, orzechów , czekolady i smażonego :-D I w sumie na dobre mi to wyjdzie, nadrabiam za to ilością także za prędko się nie wylaszczę ;-)

Wieczorem na przykład jak dopadnę czteropak serka Danio to ...różnie bywa;-)

Gatto
na łożysko Twoje jeszcze czas. Mówiłam CI, kumpela miała to i teraz 6go była u gina w 37 tc i okazało się, że może rodzić normalnie. A ona się już tak nastawiła na cięcie , że wcale się nie cieszy;-)
Uciekam, życzę wszystkim miłego weekendu, nie przepracowujcie się - no chyba , że wiadomo gdzie ;-):-D&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry