reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ja zaraz zejdę po kawę..

Zuza ja też pożeram mega ilości hmmm.. znaczy pożerałam.. bo choć mnie czasami sśie - to się powstrzymuję :zawstydzona/y: i całkowicie oddaje się metodzie aby żuć dłuzej.. aby mózg spokojnie dostał wiadomość że już jem.. no zobaczymy.. święta idą.. zobaczymy..
dobrze że masz kontakt z siostrą :tak: a lekcje - super że ma samozaparcie aby poprawiać słabsze oceny :tak:

reklama
Ja też uwielbiam jak mój M gotuje:tak: Ale teraz to ja częściej przy garach stoję bo on po robocie padnięty.
Mamy też jedną potrawę którą robimy wspólnie: pulpeciki w sosie pomidorowym.
Ja robie pulpeciki a M sosik i kluseczki:-)

Zuzanka
szacun że bikini pewnie woskiem robisz :szok::tak:
Ja pewnie darła bym się w niebogłosy :zawstydzona/y:

eeee Caterina.. jak by Ci taki np. Pep guardiola albo Keanu Reeves depilację zrobił to byś nie pisnęła nawet..
;-):-)
Zuza a Ty na bikini do pani czy do pana jezdzisz??? do pana chyba.. co??:-p

my od kąd pamiętam to choinki nigdy nie ubieraliśmy we wigilię,zawsze szybciej:-)tak,ja juz jutro sobie pokoik na światecznie zrobię:-),zeby nastrój juz fajny panował:-)a choinke w poniedziałek moze ubierzemy:-)to zuaznko Ty też juz masz "święta" w domu?:P)!!,no ja jutro się zabiore za to jak wróce od fryzjera:-),cały dzien bede na to miała!!Adas we wtorek juz przed domek ubrał światełkami:-)2 choinki przed domek,daszek na drzwiami,ozdobną studzienkę:-),poręcze jak do domu się wchodzi:-),no slicznie wygląda!!!Ale tego na dworze jeszcze nie włanczamy,tak po niedzieli mysle,ze już!ale jak wracam z pracy to widze,ze ludzie juz fajnie maja ubrane,swiatełka juz się palą

Ostatnia edycja:
słuchajcie dziewczynki.. tak dla odmiany nastroju.. bo mnie zaczyna cosik nurtowac :dry: jak się u was objawia (u brzuchatek objawiała) owulacja??? pomijając oczywiście skok temp. i niczym białko kurzego jaja glut..

czujecie (czułyście) coś jeszcze???

Kasica ale to jest ból taki przez cały dzień czy taki 'jednorazowy'???

ja czuję jak ciut mocniej przysiądę lub wstaję taki ból.. inny niż np. kłujący jajnik..

Ani@k,ja mam tak,ze nie czuje tego jajcora cały dzień,ale nie tez tylko chwilkę!!tak jak piszesz,jak się schylę,ukucne to bardziej go czuję,aczkolwiek jak nie robie nic,to tez mnie pobolewa.Ale kurw....czy to znak owulacji???????????:sorry2:bo juz "zgupiałam":angry:Dziewczyny......pytanko....-jak własnie np.patrzę jaet glut!!mam gluta!!!! i to oznacza...A)jest własnie ouwlacja ,B)owulacje będzie "lada chwila" ,C)znak,ze owulacja bedzie za kilka dni. Ja piernicze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tylko się nie smiejcie!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) i szybko prosze odpowiadac bo ja za niedługo do pracy zbieram się!;-)3 dni temu miałam gluta,a temper.w dół leci:sorry2:,wiec tak naprawde O CO CHODZI??!!AJJ,ja juz nie kapuje NIC z tego!ehhhhhhhhhhhhh:no:POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry