Ani@k
Fanka BB :)
ja zaraz zejdę po kawę..
Zuza ja też pożeram mega ilości hmmm.. znaczy pożerałam.. bo choć mnie czasami sśie - to się powstrzymuję
i całkowicie oddaje się metodzie aby żuć dłuzej.. aby mózg spokojnie dostał wiadomość że już jem.. no zobaczymy.. święta idą.. zobaczymy..
dobrze że masz kontakt z siostrą
a lekcje - super że ma samozaparcie aby poprawiać słabsze oceny 
Zuza ja też pożeram mega ilości hmmm.. znaczy pożerałam.. bo choć mnie czasami sśie - to się powstrzymuję
i całkowicie oddaje się metodzie aby żuć dłuzej.. aby mózg spokojnie dostał wiadomość że już jem.. no zobaczymy.. święta idą.. zobaczymy.. dobrze że masz kontakt z siostrą
a lekcje - super że ma samozaparcie aby poprawiać słabsze oceny 

jak się u was objawia (u brzuchatek objawiała) owulacja??? pomijając oczywiście skok temp. i niczym białko kurzego jaja glut..
bo juz "zgupiałam"
Dziewczyny......pytanko....-jak własnie np.patrzę jaet glut!!mam gluta!!!! i to oznacza...A)jest własnie ouwlacja ,B)owulacje będzie "lada chwila" ,C)znak,ze owulacja bedzie za kilka dni. Ja piernicze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tylko się nie smiejcie!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) i szybko prosze odpowiadac bo ja za niedługo do pracy zbieram się!;-)3 dni temu miałam gluta,a temper.w dół leci
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!