reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aaaaaaaaaaaaaaaa, to jest klin!! Dzieki Kasia.natka!!! Kurcze, a u nas mowia, zeby przez pierwszy rok nie uzywac poduszek czy tez tego typu wynalazkow:baffled: Czlowiek glupieje od tego wszystkiego:baffled::baffled:

dobrze, że kasia.natka ma głowę na karku, bo ja zapomniałam napisać o tym klinie, a przecież pytałyście:sorry2:
No ja to mam...ale właśnie się zastanawiam czy z tego korzystać, niby ok, bo jak dziecku się uleje, to tak szybko się nie zakrztusi...z drugiej strony...położne, lekarze i inni specjaliści od dzieci mówią, żeby przez pierwszy rok dzidzia spała zupełnie na płasko:baffled: No i bądź tu mądry!!!:baffled:
ale klin nie ma nic wspólnego z poduszką :tak: można go włożyć pod materacyk i nawet lekarze i położne zalecają :tak:

Ani@k kochana czekam na wzruszającą relację z wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej dziewczynki,

Aleksis....super wieści:) Tak trzymaj do rychłych II kresek:)

my już po wizycie z położną.
Obgadaliśmy sprawy porodu, kiedy jechać na "kogucie" a kiedy poczekać chwilę w domu.
Później mnie zbadała.
A na samym końcu dostała od nas łakocie :) Aleksis widzę, że mamy podobny sposób działania:)
Położna wydaje się bardzo miłą i opanowaną osobą, no ale położna musi taka być:)
Jeżeli akcja nie rozpocznie się wcześniej, to kolejne spotkanie "zaprzyjaźniające" 27.01.

Odebrałam też wyniki badań do porodu.

Jutro wizyta u ginekologa.

Lecę smażyć Naleśniki Pomarańczowe Crepes Suzette na jutro dla nas na obiad:)
Dobrej nocy!!!

Ostatnia edycja:
Aaronka-to dobre wiesci

Zuzanka e tam, czy @ nadejdzie czy nie, fakt jest faktem, ze niedlugo zostaniesz mamusia- cieszmy sie!:-)
Ide do eM go troche podenerwowac i spac, jutro do pracy

Dobranoc

Aleksis masz dobre podejscie do meza :-D:-D

A coz tu taka cisza???? Wstawac spiochy!!!!!

Ani@k bede myslec o Tobie dzisiaj!!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Ahoj kobitki:-)
wczoraj byłam tak jakby nie obecna bo we robocie ludu mi dowaliło ze aż komp siadł.:zawstydzona/y:
Ale wieczorkiem nadrobiłam zaległości matematyczno-spiworkowo-obiadowe :tak:

Ani@k jestem przy Tobie całym sercem :tak:&&&&&&&&&&&&&&

Aleksis bardzo się cieszę że wszystko samo się oczyściło bez ingerencji medycznej :tak:

Zuza ja wczoraj tez jakiś na wieczór zły i smutnawy humorek miałam:zawstydzona/y:
Mam nadzieje ze już u ciebie wsio dobrze :tak:

Pozdrawiam z lodowiska na wschodzie :cool:

P.s : Biseptolu na razie nie łykam,poczekam na @ i wtedy zacznę

heej

ja się tylko przywitam i lecę się szykować..
czuję wewnętrzny spokój.. nie wiem jak długo potrwa ten stan :cool2: pewnie czym bliżej wizyty tym bardziej zdenerwowana będę :baffled:

Dziewczynki.. jeżeli zaraz po wizycie się nie odezwę to będę dopiero wieczorkiem przy kompie:sorry2: mam plan połazić po mieście.. a jak wyjdzie zobaczymy..

Zuza lepiej już dziś????oby poranek wygonił to wczorajsze samopoczucie..
Aleksis super wiadomości :tak: teraz to już będzie z górki.. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Caterina u Ciebie też mam nadzieję już lepiej.. :*******

ok, idę coś zjeść.. choć nie wiem czy coś przełknę:baffled: dziś zamiast włoska w gardle czuję jakąś kluchę..:baffled:

do później..

Witajcie!!!!!!!!!!!!ale się ciesze dziewczyny!!!Moja siostra jest w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)dziś na 16 ma wizyte u ginekologa!!!Wczoraj po południu mi powiedziała!!juz wczesniej móiwła,ze @ się jej spoznia itd...i wczoraj testa zrobiła i wyszedł pozytywny!!!!!!!!!!!!!huraaaa!!!!!!!!!!!!!!!!Mają juz jedna córeczkę,w pazdzierniku 5 latek miec bedzie.A teraz druga dzidzia bedzie:-)Aleksis,bardzo,ale to bardzo się cieszę,ze wszystko samo się oczyściło!!ze obyło się bez zabiegu i innych rzeczy!!!naprawde się cieszę!!!!!!Teraz wyniki,badanka i do dzieła,tak??!!;-)Ani@k,trzymam kciuki za wizyte dzisiejszą!!!!!!!!!!!!:-)bedzie dobrze....!!moze juz serduszko zobaczysz,no nie???!!:tak:mocno kciukasy trzymam!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAA.,no nie bede się chwaliła,ale wczoraj wieczorkiem......................hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmm,umiałam podejść mojego meża..:tak::tak:a, ja wczesniej byłąm swiecie przekonana,ze NIC go nie obudzi!!!:sorry2:...oj,byłam w błędzie !!hi hi!!

cześć dziewczyny

Aniulek trzymam mocno kciuki i wiemy ,że to tylko wizyta kontrolna :*****u mnie dobrze nie ma co się wywodzić ,to tylko chandra mam nadzieję ;-)
caterina myślałam o Tobie wczoraj ;-)u mnie dobrze dzisiaj wzięłam się z rana za pracę może @ przygonię w fizycznym ruchu :tak:boli brzuch ale już sama nie wiem ,czy to na @ czy z wczorajszego przejedzenia szpinakiem :baffled::tak:

reklama
Do góry