cześć wszystkim:-)
Ja od rana już na obrotach. Szukam w necie podobnych historii do mojej z tym durnym sklepem, odezwała się dziewczyna, która walczyła o swoje pieniądze i w końcu je odzyskała, a teraz służy pomocą innym poszkodowanym. Dała mi kontakt na Skypa, już pogadałyśmy, poinstruowała mnie co, jak i gdzie pisać. Ją tez ten oszust straszy sądem,jak nie usunie swojego postu i nie przestanie pomagać innym!!! No to przechodzi ludzkie pojęcie!!! na poczatku lekko się wystraszyła, ale okazało się, że gość tylko straszy, dziś do niej dzwonił i błagalnym tonem prosił o usunięcie tych wpisów, bo"on ma już dość, jest na skraju wyczerpania nerwowego, a tak poza tym jest bardzo chory, ma guza mózgu"

Guza to on na pewno ma!!! a co nas to obchodzi? niech odda ludziom kasę i niech się idzie leczyć, a nie zabiera się za interesy!!! Do mnie też dziś napisał, że jeżeli jest tak jak piszę, to "oni sprawdzają temat" - cokolwiek by to miało znaczyć...i czekac mam na jakiegoś meila...ale w jakiej sprawie, to nie wiem...Ja mu na to znowu ostro odpisałam i tak to się bedzie toczyć w nieskończoność

ale nie popuszczę!!!! uffffff.....
ani@k ściskam kciuki za dzisiejszą wizytę!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Proszę, daj znać tylko słówkiem czy ok!!! nawet na moją komórkę, a ja zaraz dziewczynom napiszę, co? przeciez my tu osiwiejemy od czekania do wieczorka

Nic się nie denerwuj, wszystko będzie dobrze, prawdopodobnie usłyszysz maleńkie serduszko i się rozkleisz, jak my wszystkie

Uszy do góry!!!!!!!!!!
kasica a widzisz!!!!! co to znaczy, że chłop się nie może obudzić????;-) jeszcze nie znam takiego

trzeba tylko znaleźć odpowiedni sposób i nie ma rady

Super!!! może coś tam już zaskoczyło, co?:-):-) Najpierw ciąża u siostry, teraz by było u Ciebie i będziecie sobie razem z brzuszkami spacerować
zuzanka cieszę się, że masz lepszy humorek

czasem tak właśnie człowieka najdzie, nie wiadomo skąd i po co...ale wtedy najlepiej to zajeść czymś pysznym albo zapić pikiem czy winkiem, położyć się spać i rano już jest ok
Muma jak tam Olkowe nocki? dalej przesypia całe? kurcze...też bym tak chciała, ale jak Julek wda się we mnie, to całą noc będzie podjadał