Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w sensie chodzi mo i to,ze naprawde czułąm dośc mocno tn jajnik....no ale ziółka piję dopiero6 dni.....
Guza to on na pewno ma!!! a co nas to obchodzi? niech odda ludziom kasę i niech się idzie leczyć, a nie zabiera się za interesy!!! Do mnie też dziś napisał, że jeżeli jest tak jak piszę, to "oni sprawdzają temat" - cokolwiek by to miało znaczyć...i czekac mam na jakiegoś meila...ale w jakiej sprawie, to nie wiem...Ja mu na to znowu ostro odpisałam i tak to się bedzie toczyć w nieskończoność
ale nie popuszczę!!!! uffffff.....
Nic się nie denerwuj, wszystko będzie dobrze, prawdopodobnie usłyszysz maleńkie serduszko i się rozkleisz, jak my wszystkie
Uszy do góry!!!!!!!!!!
trzeba tylko znaleźć odpowiedni sposób i nie ma rady
Super!!! może coś tam już zaskoczyło, co?:-):-) Najpierw ciąża u siostry, teraz by było u Ciebie i będziecie sobie razem z brzuszkami spacerować
czasem tak właśnie człowieka najdzie, nie wiadomo skąd i po co...ale wtedy najlepiej to zajeść czymś pysznym albo zapić pikiem czy winkiem, położyć się spać i rano już jest ok

serio!!!!!!!!!!!!
) - będzie wsuwał i już !! Zapasy na zimę robi chyba;-)
Ogólnie rewelacja ale wiesz, chyba bym wolała żeby w nocy jadł więcej a spał trochę chociaż w dzień ... W dzień ma takie drzemeczki po 10-15 minut i na spacerze..
&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&& i na imię ;-)
jak mówią , że ZAWSZE się chłop obudzi tzn , że tak będzie
Aaaa i w d.. powinnaś dostać, że tyle zwlekałaś z tym zielem , pewno, że po nim Ci jajka buzują- raz dwa i siostra będzie Ci ciuszki oddawać
&&&&&&&&&&&&&&