reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

O rany!!!!! już wiadomo!!!!!!!!!!:-) super wieście!!!!
ani@k bardzo, bardzo się cieszę!!!! naraszcie!!!! dbaj o Was!!!! Przyjmij ogromne gratulacje!!!! teraz takie już oficjalne;-)Czekamy teraz na szczegółowy opis wizyty!!!!

reklama
Ani@k &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was:tak:
Wzruszyłam się :zawstydzona/y: Tak bardzo się ciszę ze wszystko oki :tak:

Zuzanko buziaki pamietaj Niezbadane Są Wyroki Boskie :tak: :-**

P.S : w robocie kartami zasypana jestem a ja zamias je chować na BB siedzę :-)

caterina - karty nie zając, wyluzuj - już piątek ;-):-D

No od razu mi się humor poprawił, mam nadzieję, że się dziś doczekamy na relację :tak:

Anula-brawo!! I tak mialo byc! Serduszko jest!!! Prosimy o dokladna relacje co i jak

A ja juz w domu, wzielam 1 h wolnego, boli mnie dalej ale dam rade. Prosecco pomaga;-)

ja również po wizycie ;-) bez znieczulenia ,ładnie zrobiła ,będę żyć :-)

caterina dzisiaj wieczór w domu czy nocka?
Aleksis to Prosecco to jakieś wino czy tabsy ??:sorry2::dry:

caterina a dej se spokój z kartami - jakby to moja babcia powiedziała:-D:-) piątek...późne popołudnie...kto tam by się przejmował kartami;-):-D Jutro masz wolne, tak? czy kiedyś pisałaś, że z sobota włącznie pracujesz czy tylko do soboty?
zuzanka bezbolesnej wizyty życzę!!!
Gatto zakładamy się czy się ani@k popłakała? ja stawiam, że napewno!!! :tak:
Aleksis kurcze...przykro mi, że nadal Cię boli...Nie masz jakiś leków przeciwbólowych? może rozkurczowe można? lekarz nic Ci nie przepisał w razie takich bóli? mam nadzieję, że to już końcówka i teraz będzie tylko dobrze!!!

A ja pakuję torbę do szpitala dla małego, ale utknęłam:sorry2: nie wiem co brać, ile tego ma być...Niby dostałam listę ze szpitala, ale tam jest tylko napisane:
-body
-pajacyki
-pieluchy jednorazowe
-czapeczka bawełniana (zakładana tylko po porodzie)
-kocyk
-ciuchy na wyjście
No i nie wiem ile tego brać, ile tych pieluch...:confused: Nie sugeruję się polskimi listami szpitalnymi, bo jednak sporo się różnią od angielskich. No i w Polsce dużo dłużej się leży, więc potrzeba więcej rzeczy na dziecko. Tutaj, jak wszystko jest dobrze, to po kilku godzinach maszeruje się do domku, więc chyba nie ma po co dużo pakować. Niby takie proste...a ja nie mogę się zebrać i spakować tego:no:

reklama
Do góry