reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
hmmm jak to kwestia kilku godzin to nie ma co szaleć więc może tak jak Muma napisała bo ja mam dziewczynkę i nie miałam takiego problemuA ja pakuję torbę do szpitala dla małego, ale utknęłamnie wiem co brać, ile tego ma być...Niby dostałam listę ze szpitala, ale tam jest tylko napisane:
-body
-pajacyki
-pieluchy jednorazowe
-czapeczka bawełniana (zakładana tylko po porodzie)
-kocyk
-ciuchy na wyjście
No i nie wiem ile tego brać, ile tych pieluch...Nie sugeruję się polskimi listami szpitalnymi, bo jednak sporo się różnią od angielskich. No i w Polsce dużo dłużej się leży, więc potrzeba więcej rzeczy na dziecko. Tutaj, jak wszystko jest dobrze, to po kilku godzinach maszeruje się do domku, więc chyba nie ma po co dużo pakować. Niby takie proste...a ja nie mogę się zebrać i spakować tego
![]()

Muma hmmm... to czekamy na wieści

Ani@k bekso ;-) a rycz sobie, masz powody do szczęścia

Aleksis1
Aleksis CRL 4,15 mm..
gratuluje!!! Super, tak jak ma byc!!! Ciesze sie z Toba stara ruro!!! Za 20 dni obchodzimy nasze urodziny!!!Ale prezent

Fajny suwaczek ze stokrotkami-sloneczkami
Ostatnia edycja:
reklama
Ani@k
Kasia.natka wzięłam..
a no właśnie Muma!!!!!!!!!! to kiedy testujesz????
Aleksis nie wyobrażałam sobie takiego prezentu..
los jest nieprzewidywalny
Zuza zawsze mi mówiła, że w najmniej wyczekiwanym momencie stanie się Cud!!!!!! człowiek się niespodziewa a tu proszę!!!
Kochana to teraz będę powtarzać i Tobie i Zuzie i Kasicy i Caterinie i Bzzzz i Biondzie.. dziewuchy - w najmniej oczekiwanym momencie!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto :**** trochę kolorystycznie odmienny ale się przyzwyczaimy ;-)

a no właśnie Muma!!!!!!!!!! to kiedy testujesz????
Aleksis nie wyobrażałam sobie takiego prezentu..

Gatto :**** trochę kolorystycznie odmienny ale się przyzwyczaimy ;-)