Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hmmm jak to kwestia kilku godzin to nie ma co szaleć więc może tak jak Muma napisała bo ja mam dziewczynkę i nie miałam takiego problemuA ja pakuję torbę do szpitala dla małego, ale utknęłamnie wiem co brać, ile tego ma być...Niby dostałam listę ze szpitala, ale tam jest tylko napisane:
-body
-pajacyki
-pieluchy jednorazowe
-czapeczka bawełniana (zakładana tylko po porodzie)
-kocyk
-ciuchy na wyjście
No i nie wiem ile tego brać, ile tych pieluch...Nie sugeruję się polskimi listami szpitalnymi, bo jednak sporo się różnią od angielskich. No i w Polsce dużo dłużej się leży, więc potrzeba więcej rzeczy na dziecko. Tutaj, jak wszystko jest dobrze, to po kilku godzinach maszeruje się do domku, więc chyba nie ma po co dużo pakować. Niby takie proste...a ja nie mogę się zebrać i spakować tego
![]()
wystarczał mi jeden zestaw na dzień a pieluchy liczy się mniej więcej 8 na dobę
no i cieplutkie ciuszki na wyjście żebyś mogła maleństwo zapatulić calutkie ;-)
wzięłaś to L4?Aleksis CRL 4,15 mm..

los jest nieprzewidywalny
Zuza zawsze mi mówiła, że w najmniej wyczekiwanym momencie stanie się Cud!!!!!! człowiek się niespodziewa a tu proszę!!!
Kochana to teraz będę powtarzać i Tobie i Zuzie i Kasicy i Caterinie i Bzzzz i Biondzie.. dziewuchy - w najmniej oczekiwanym momencie!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&