Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) Cieszę się przeogromnie!!! dobrze, że wzięłaś to zwolnienie, mam nadzieję, że z niego skorzystasz w pełni, a nie jak kok.o
A dlaczego dostałaś dupka? tak profilaktycznie? ale pewnie, jak trzeba, to pobierz!!! no i odpoczywaj, polegiwuj, nie dumaj już i będzie dobrze!!! 
Pościel taka sama w dotyku, po prostu okropna!!! Mam te ochraniacze angielskie i muszę niestety powiedzieć, że biją na głowę ten z Polski. Tak więc nie polecam tej firmy, choć nie wiem jakie mogły by być z niej te śpiworki, na które patrzyłaś. Ale ja bym już nic u nich nie kupowała
hahaha dobre z tym spóźnianiemMuma co z tym testem?Nie zostal Ci jakis moze? A tak w ogole to ile dni Ci sie @ spoznia?
Kurcze, ale to nie jest wcale takie smieszne

Dobrze, że dzieci już zdrowe. A może teraz, jak jest lekki mrozik, to warto wyjść z nimi choć na 10-15 minut? niech wymrozi te zarazki i wirusy.

.A u nas snieg sypie,ze hej!!!!!!!!!!!!!!normalnie zimaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!Muma,a no wcześniej jakos nie mogłam się zdecydowac na zioła...w sumie nie wiem sama czemu?!/////i dzis np.tez czuje tego jajnika...juz nie tak mocno,jak pare dni wcześniej,ale czuję.....
specjalnie dla mojego M 

a Ty zaraz za nimi:-)
:-) ku przestrodze;-)
ja piernicze,ale tego wszystkiego jest!!ale i wszystko potrzebne,no nie?!!Ani@k,masz rację....nieraz ciąża przychodzi ,kiedy nie spodziewamuy się tego!!!np.moja siostra od lutego miała zaczac prace:-):-):-),w sierpniu planowaliśmy wspólne wakacje z nimi:-)no i do pracy nie pojdzie,na wakacje w sierpniu tez z nami nie pojada!!!!!No ale własnie takie niespodzianki sa najpiekniejsze!!!!!
zuzanko,a miałas juz tak długie cykle??????????????a test robiłas raz jeszcze???!!!
plus z 6 grubych zimowych
a obok śliniaczki, też w ilościach hurtowych, piętro niżej same body z krótkim i długim rękawkiem, niżej pajacyki i tak dalej...Pamiętam jak mój najmłodszy brat się urodził (18 lat temu), to miał jedną szufladę w komodzie
I jakoś się wychował...a ja tak wariuję
;-) no ale co poradzę?
:-)