reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witam wszystkie w niedzielny poranek!!!!u nas śniegu,ze hej!!!masakra!!wczoraj cały dzien sypało....!!!Adam własnie troszke odsnieza przed domem,bo mozna wpasc po kolana;-)aaaaaaaaaaaaaaa dziewczyny mam taki dylemat........od wczoraj czuje "tam"takie niby to pieczenie niby coś....nie jest to bardzo mocne,ani dokuczliwe,ale cos czuje...upławów "podejrzanych"odpukac nie mam,tylko takie własnie coś......i wczoraj wieczorem posmarowałam sobie mascią Clotrimazolum....nie wiem czy dobrze zorobiłm,czy nie?!!!!

Ahoj kobitki:-) Witam sie poranną kawunią papijaną w robocie na kolei:-)
Się znaczy w szpitalu :-)

Wczoraj miałam wolny dzionek po nocy oczywiście i cały przebarłożyłam w łóżku :tak:
Tylko wyłoniłam się do sklepu na zakupy jedzeniowe co by z głodu nie paść:-p
Ale gotować też mi się nie chciało i na obiad były hamburgery domowej roboty:sorry2:

Ani@k bardzo się cieszę że wszystko oki:tak: Wyleguj się i odpoczywaj kochana :tak: I nie przejmuj się ja też jestem beksa i łatwo się wzruszam :zawstydzona/y:
Wczoraj jak bóbr wyłam na 9 serii Chirurgów:zawstydzona/y:

Zuzanko jak tam @ przylazła wreszcie ??

Kasica może letkiego grzybka masz :confused: Clotrimazol powinie pomóc :tak:

Pozdrawiam ze śnieżnego wschodu :cool:

cześć dziewczyny

ja z kawusią w piękny południowy śnieżny dzień ,ah jak ja lubię takie dni zimowe wszystko białe :tak:
kasica powinno pomóc wiesz co ja zawsze w apteczce swojej też mam vitagin C i raz na jakiś czas sobie zapodaje to wtedy nie mam "ataków nie przyjaciół " ta maść też pomoże ale powierzchownie kochana ,bo to w środeczku coś się dzieje,w aptece poproś coś dopochwowego i dadzą coś bez recepty ;-)
caterina nie widać:confused: nie słychać :confused:dzięki ,że pytasz :tak: jutro jak nie zaleje mnie to podskoczę na wizytę ,żeby mi zerkła co i jak ;-)

podeślę Wam cudeńka jakie Nasza bzzz robi mam nadzieję,że się nie obrazi :***
misiak - Garnek.pl

bzzzz piekne dzieło:)

a ja kocham rękodzieło i uwielbiam wszystkie cudeńka wychodzące spod ręki.

Szkoda, tylko, że rękodzieło w Polsce nie jest doceniane.

heej

Katiuszka moja Mama się dziś dowie.. gdyby nie zwolnienie nie mówiłabym jeszcze :zawstydzona/y: ale z drugiej strony jak mój eM mówi.. przecież na dłuższą metę nie da się tego stanu ukryć :happy2:
aaa i już sobie wyobrażam Julusia biegającego w tych eleganckich portkach :-) serio.. w spodniach i butkach :tak: taki mały rozbójnik ;-)
Gatto Ty na zastrzyki chodziłaś, nie??? a do którego tc brałaś progesteron??? na ulotce dupka napisane że do 20 tc..
Caterina dobrze że ja chirurgów nie oglądam.. ten serial nie ma zasięgu w mojej tv :-p ale za to potrafię się poryczeć na 21 finale wośp :zawstydzona/y: wystarczy że powiedzą że ratują dzieci i już cała we łzach jestem :zawstydzona/y:
Zuza ja już kiedyś oglądałam rękodzieła Bzzzz :tak: ale dzięki, odświeżyłaś mój zachwyt nad tym co ona wyprawia :tak: no i mimo tego że czujesz nadchodzącą @.. to wiesz że ja myślę o Tobie :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasica jogurciki sobie kup, pij dużo.. no i maść rzeczywiście tylko zewnątrz.. kurcze.. może samo przejdzie??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aaronka no z Bzzzz możecie porozmawiać o rękodziele i o satysfakcji tworzenia :tak: (widzę że Miśki na topie;-))

Muma jak się czujesz???? dalej mineralna mieloną wali???? tak sobie myślałam o Was.. eM Twój się leczył i jak się rozhuśtał to teraz bez kija nie podchodź ;-) no i myślę ze gdyby się Wam trafiło.. to tylko Ciebie dłużej w domku będą mieli i eM i Julcia.. - wiem, wiem.. masz ochotę teraz czymś we mnie rzucić za to co wypisuję:zawstydzona/y: no ale gdyby w razie.. :baffled:

Ani@k dzięki kochana ,no ja nie mam teraz żadnych objawów w sumie ,głodna chodzę ,ale wydaje mi się ,że przed @ też tak mam wiecznie w brzuchu mi burczy :confused:
a mama pewnie bardzo się ucieszy z nowiny :*

dzięki Ani@k...jogurty to jem codziennnie!!wczoraj raz posmarowałam,dzis rano tez i czuje,ze jest juz lepiej!!!:tak:jak powiesz taką super nowinę Ani/2k,to wszyscy beda skakac z radości!!!!!:tak:zuzanka,a dzis testa robiłas tez???

reklama
czesc dziewczynki!!

ktos wie co u Kok.o????? wyszla juz? jak sie czuje Ewusia??? Kok.o czekamy tu na ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!

Ani@k tak chodzilam na zastrzyki, potem sie eM naumial i mi je robil:tak: bralam do 15tc, ale to wszystko zalezy od tego jak sie rozwija ciaza i co zadecyduje ginek. Mysle, ze przez I trym bedziesz brala:tak:

Kasica ja nie pomoge bo sie nie znam:-( nigdy nie mialam zadnej infekcji. Wydaje mi sie, ze jest tez clotrimazolum dopochwowy, moze warto sie zaopatrzyc?

Dziewczyny jakie to sa podpaski gigant?? takie jak na noc?? ja nie wiem jakie kupic:baffled: jakie jest krwawienie po cc? takie same jak po sn?? ratunku:baffled::baffled:Muma help!:baffled:

Do góry