Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) jakaś taka ociążała jestem...
hmmm ciekawe dlaczego?;-):-) zrobiłam szybki wu-zetkowy torcik, ale coś on mi się nie widzi...dam znac później czy warto go robić. Zaraz sklecę sałatkę owocową z bitą śmietaną, mały szampan został w Sylwestra - ot! i całe urodziny
Mnie najbardziej podoba się oczywiście Hania
u mnie miała być Hania...ale wyszedł Julian...na drugim miejscu z tej listy jest Jogoda. Bernadetta bardzo źle mi się kojarzy, mój szwagier miał kiedyś taką dziewczynę...masakra!!! Benia jej mówili...brrr.....
weź mnie nie starsz....
Ogólnie torbę dla siebie miałam już jakiś czas temu spakowaną, gorzej było z Julkową. Ale już i ją ogarnęłam. Dziewczyny z Anglii mi piszą, że za dużo mam wszystkiego, że jak mnie potrzymają max 6 godz. to nie potrzeba aż tyle. Ale wiecie...ja wolę miec więcej, niż by miało braknąć.
widać, nie tylko ja taka jestem "nawiedzona" mamuśka
a już się bałam, że kwalifikuję się na leczenie....;-)
przeglądałam już ikea'owskie łóżeczka i stoliki do przebierania.. a jeszcze ciuszki, pieluchy.. ło matuchno
już wiem na co to moje zwolnienie przeznaczę
jakie to piwo z almy dobre i bezalkoholowe było??? bawaria??? Muma chyba je piła.. trzymam kciuki za zbliżające się wyniki tarczycowe.. aby były takie jak trzeba &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& albo i wrześniowe jeszcze..
ale to na razie schowane w walizce...bo w szafie za mało miejsca
Aaaa i butki też ma...adidasy, trampki, sandałki