Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) to załóż 3 zmiany ubrania na dobę. Mali chłopcy potrafią siusiać w kosmos jak tylko im chłodniej (czytaj: jak mają gołą pupę:-)). Pierwsze kupki też są rzadkie, często się pojawiają i czasem wychodzą bokami;-)
) ale... ja się boję , że może jestem w ciąży..
ALe to pewnie moje schizy, kupię testa (przez internet bo eMowi to się boję mówić żeby na zawał nie zszedł
) i sprawdzę - to za jakiś tydzień
chociaż z drugiej strony...Aleksis odczarowała nasze forum...posypały się fasolki...to może i na Ciebie zadziałało
:-) Oluś Cię odblokował, to teraz może Ty prawie wiatropylna
:-) Ja nie mogę...chyba bym się posikała ze śmiechu jakbyś tak wpadkę zaliczyła...sorrki, ale nie mogę się powstrzymać

Z tą wprawą to nie bardzo...ja nie miałam aż tak małych dzieci...poza tym, jak swoje, to chyba bardziej się ręce trzęsą...
ale jak piszesz, że 3 zmiany na dobę, to ja mam za dużo...oczywiście zakładając, że zaraz wyjdę. Gdyby brakło, to teściowa z eMem przywiozą. Wcześniej wdrożę ją co gdzie leży, bo na M. wolę nie liczyć w takich sprawach
Ale w sumie czemu nie?
Ale czy sama to stosowała....to nie wiem
Ja w każdym razie nie stosowałam, a Julek jest
:-)
noo z takiej okazji...wypada!!!
:-)
Ranyyy...wierzyć mi się nie chce, że to tuż..tuż..
zaczynam mieć stracha i jakieś schizy...w nocy porody mi się śnią...dziś mi się śniła moja własna mama, że przyszłam do niej, a ona leży na łóźku z jakimś małym zawiniątkiem. Pytam się, co to jest...a ona, że moja siostra
bożeeee. skąd się to bierze? muszę do niej zadzwonić, żeby uważała, bo ja już nie chcę mieć rodzeństwa, zwłaszcza w wieku mojego dziecka;-)
taka wrażliwa i znerwicowana byłam że miałam wrażenie że bada mnie kilka dni..
później zaprosił mnie na usg.. serce moje waliło i myślę że jak tak na mnie patrzył to jemu też
no i się zaczęło.. zaczął szukać, usg mu się wyłączało, przestawiało.. a moje serce waliło coraz mocniej
zaczęłam głęboko oddychać, prawie że sapać.. oj działo się, taka upocona to ja dawno nie byłam