reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
dobrze, że kasia.natka ma głowę na karku, bo ja zapomniałam napisać o tym klinie, a przecież pytałyście
No ja to mam...ale właśnie się zastanawiam czy z tego korzystać, niby ok, bo jak dziecku się uleje, to tak szybko się nie zakrztusi...z drugiej strony...położne, lekarze i inni specjaliści od dzieci mówią, żeby przez pierwszy rok dzidzia spała zupełnie na płasko
No i bądź tu mądry!!!
ani@k noo to już będzie "coś" widać na usg
Myśl pozytywnie!!!! zobaczysz, że będzie dobrze!!!!!
Aleksis następna co chyba chce wpędzić mnie w kompleksy;-) kolejny obiad wypasiony w zestawieniu z moim żurkiem
nic innego nie wymyśliłam, to zostaje żur...a na drugie łazanki
a co?! na bogato dziś
:-)

No ja to mam...ale właśnie się zastanawiam czy z tego korzystać, niby ok, bo jak dziecku się uleje, to tak szybko się nie zakrztusi...z drugiej strony...położne, lekarze i inni specjaliści od dzieci mówią, żeby przez pierwszy rok dzidzia spała zupełnie na płasko

ani@k noo to już będzie "coś" widać na usg

Aleksis następna co chyba chce wpędzić mnie w kompleksy;-) kolejny obiad wypasiony w zestawieniu z moim żurkiem

Liczy sie niby skonczone tygodnie, ale ja tez mam z tym klopot. I zawsze mowie te, ktore mam na suwaku hahahahaha Te suwaki naprawde sa pomocne
;-)
Wow, Katiuszka dwudaniowy obiad?? toz to luksus w dobie kryzysu miedzynarodowego.
Wiecie, moj eM ostatnio czytla w gazecie jakiejs ekonomicznej, ze jestesmy na pograniczu biedoty (mysle tu o Italii) Jak tak dalej pojdzie to tzreba bedzie migrowac do Norwegii.

Wow, Katiuszka dwudaniowy obiad?? toz to luksus w dobie kryzysu miedzynarodowego.
Wiecie, moj eM ostatnio czytla w gazecie jakiejs ekonomicznej, ze jestesmy na pograniczu biedoty (mysle tu o Italii) Jak tak dalej pojdzie to tzreba bedzie migrowac do Norwegii.
Ostatnia edycja:
katiuszka79
Fanka BB :)
Aleksis dokładniej 7tc + 1 d jutro.. czyli 7 tc zaliczony i zaczyna się 8??? czy źle kombinuję???
jak to się w końcu te tc liczy????
hehehe ani@k ja jestem pod koniec ciąży i dalej nie wiem jak to się liczy...dziś mi się zaczął 36tc czy się skończył i idzie 37???

Gatto to widzę, że Ty też wielce uczona jak my

yyyyyyyyyyyyyyy, w 33.Gatto czyli Ty jesteś w 34 tc??? tak???
reklama