reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Gatto ja mam 34 dc ale niestety II kresek się u mnie nie doczekasz w tym cyklu :baffled::no: czekam na @ cierpliwie dzień po dniu ;-)cosik ze mną pogrywa w tym miesiącu ale to perz choróbsko pewnie :nerd:
Ani@k dasz radę ! to tylko nie cała doba Ci została :tak:

To ja kupie ten spiworek jednak, na razie jeden zimowy i zobaczymy jak sie bedzie sprawowal. Potem najwyzej dokupie drugi na wiosne. Na lato chyba nie ma sensu, bo u nas jest tak goraco, ze nawet z klima sie spi w majtach tylko:tak:
A ten klin co to takiego jest???:baffled: ale ja jestem ignorant:baffled:

Gatto ja też nie wiem co to jest ?;-)
klin to taka dość sztywna poduszka w kształcie trójkąta żeby dziecko nie spało zupełnie na płasko bo wtedy nie ulewa itp. (kiedyś się podkładało książki pod nogi łóżka żeby był spadek)
pic-klin.png

a ja na lato miałam taki cieniutki śpiworek jak koszulka bawełniana
dziewczyny, chyba mnie szlag trafi!!!!:wściekła/y:
Odebrałam właśnie meila z Gazeta.pl, gdzie jakiś czas temu zamieściłam swoją historię z tym debilem z littlebaby.pl. Tam jest forum i znalzłam mnóstwo ludzi w identycznej sytuacji jak nasza, stamtąd też się dowiedziałam, gdzie składać skargę na ten sklep. Opisałam tam dokładnie jak to było u nas, w sposób bardzo kultularny, bez wyzwisk itp, bo wiem, że moderator mógłby tego nie przepuścić, a ten sprzedawca miałby podstawy do sprawy w sądzie o bezpodstawne oczernianie go, pomawianie itp. A dziś ten portal wysłał do mnie informację, że otrzymali meil do właściciela, że on żąda usunięcia mojego wpisu z ich forum, niby mija się prawdą!!!!:szok::angry: a jeżeli go nie usunę, to on mi grozi sparwą w sądzie!!!!!!!!!!!!:wściekła/y: no kur...a mać!!!! on mi jeszcze grozi!!!! odpisałam, ze absolutnie nie usunę postu, sprawa nadal jest w toku, 5 miesięcy nie mam kasy, to co on sobie myśli? a post jest w każdym słowie prawdą!!! Zwlekałam z wysłaniem skargi do Urzędu Skarbowego, mam go wprawdzie napisanego na brudno, ale jakoś tak jeszcze czekałam...człowiek jest głupi i tyle...ale zaraz jak M. wróci z pracy, siadamy i piszemy!!!! dość tego!!! żeby on mnie jeszcze straszył!!!!:wściekła/y:
nie znam sprawy ale nie daj się! trzymam kciuki &&&

Aleksis już się robi ;-)

ooo o tym klinie to mówiła Pani dr na spotkaniu w OA już teraz będę wiedziała co to :tak: podobna najlepiej jest kłaść maluszka na tym bo właśnie nie ulewa mu się :happy2:

no Zuza!!!! mnie nie zdziwiłoby jakby w tym cyklu @ by się wypięła i nie przyszła :tak: a w razie czego masz test???? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aaaaaaaaaaaaaaaa, to jest klin!! Dzieki Kasia.natka!!! Kurcze, a u nas mowia, zeby przez pierwszy rok nie uzywac poduszek czy tez tego typu wynalazkow:baffled: Czlowiek glupieje od tego wszystkiego:baffled::baffled:

Zuza przekonalam sie, ze nie ma rzeczy niemozliwych! :happy:

reklama
Do góry