reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Gatto ja mam 34 dc ale niestety II kresek się u mnie nie doczekasz w tym cyklu 
czekam na @ cierpliwie dzień po dniu ;-)cosik ze mną pogrywa w tym miesiącu ale to perz choróbsko pewnie 
Ani@k dasz radę ! to tylko nie cała doba Ci została

Ani@k dasz radę ! to tylko nie cała doba Ci została

kasia.natka
Fanka BB :)
To ja kupie ten spiworek jednak, na razie jeden zimowy i zobaczymy jak sie bedzie sprawowal. Potem najwyzej dokupie drugi na wiosne. Na lato chyba nie ma sensu, bo u nas jest tak goraco, ze nawet z klima sie spi w majtach tylko
A ten klin co to takiego jest???ale ja jestem ignorant
![]()
klin to taka dość sztywna poduszka w kształcie trójkąta żeby dziecko nie spało zupełnie na płasko bo wtedy nie ulewa itp. (kiedyś się podkładało książki pod nogi łóżka żeby był spadek)Gatto ja też nie wiem co to jest ?;-)

a ja na lato miałam taki cieniutki śpiworek jak koszulka bawełniana
nie znam sprawy ale nie daj się! trzymam kciuki &&&dziewczyny, chyba mnie szlag trafi!!!!![]()
Odebrałam właśnie meila z Gazeta.pl, gdzie jakiś czas temu zamieściłam swoją historię z tym debilem z littlebaby.pl. Tam jest forum i znalzłam mnóstwo ludzi w identycznej sytuacji jak nasza, stamtąd też się dowiedziałam, gdzie składać skargę na ten sklep. Opisałam tam dokładnie jak to było u nas, w sposób bardzo kultularny, bez wyzwisk itp, bo wiem, że moderator mógłby tego nie przepuścić, a ten sprzedawca miałby podstawy do sprawy w sądzie o bezpodstawne oczernianie go, pomawianie itp. A dziś ten portal wysłał do mnie informację, że otrzymali meil do właściciela, że on żąda usunięcia mojego wpisu z ich forum, niby mija się prawdą!!!!a jeżeli go nie usunę, to on mi grozi sparwą w sądzie!!!!!!!!!!!!
no kur...a mać!!!! on mi jeszcze grozi!!!! odpisałam, ze absolutnie nie usunę postu, sprawa nadal jest w toku, 5 miesięcy nie mam kasy, to co on sobie myśli? a post jest w każdym słowie prawdą!!! Zwlekałam z wysłaniem skargi do Urzędu Skarbowego, mam go wprawdzie napisanego na brudno, ale jakoś tak jeszcze czekałam...człowiek jest głupi i tyle...ale zaraz jak M. wróci z pracy, siadamy i piszemy!!!! dość tego!!! żeby on mnie jeszcze straszył!!!!
![]()
Aleksis już się robi ;-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ooo o tym klinie to mówiła Pani dr na spotkaniu w OA już teraz będę wiedziała co to
podobna najlepiej jest kłaść maluszka na tym bo właśnie nie ulewa mu się 

Aleksis1
Fanka BB :)
aaa Aleksis wg ostatniej miesiączki jutro zacznę 8 tc a wg owulacji 5 tc..
Zuza :*****
Ani@k- e, jutro jest 44 dzien ciazy, wiec raczej 7tc+2. Albo ja sie myle? Bedzie jutro juz wszystko widac!!!

Aaaaaaaaaaaaaaaa, to jest klin!! Dzieki Kasia.natka!!! Kurcze, a u nas mowia, zeby przez pierwszy rok nie uzywac poduszek czy tez tego typu wynalazkow
Czlowiek glupieje od tego wszystkiego

Zuza przekonalam sie, ze nie ma rzeczy niemozliwych!

Zuza przekonalam sie, ze nie ma rzeczy niemozliwych!

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
dzięki dziewczyny ale robiłam test
niestety nie ma II ładnych ,których bym chciała 

a brzydkie sa? wazne, zeby byly;-)dzięki dziewczyny ale robiłam testniestety nie ma II ładnych ,których bym chciała
![]()
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hehe :-)