reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ani@k napisz choc z komorki!! dwie literki wystarcza: OK :-D

Zuzanko ja trzymam kciuki, moja Gattinka jest z cyklu zatkanego kanalika wiec wiesz....wszystko sie moze zdazyc:tak:

Kasica super wiadomosc, zarowno o siostrze, jak i pobudce meza ;-) Widzisz, ze wszystko jest mozliwe hihihi:-D

własnie zuzanko.......nieraz słyszy się takie zdarzenia,ze az trudno wuierzyc....Test był negatywny,ale przecież można go powtórzyc i wynik może byc zupełnie,zupełnie inny....Dziewczyny,od kilku dni jajcor mnie boli...tzn.tak kłuje.....zawsze czułam go tak około 1 góra 2 dni,a teraz jest to juz chyba 4 dzień...wczoraj mnie nie kuł,dzis tak delikatnie,,,,,czy to może miec związek z ziółkami???:sorry2:w sensie chodzi mo i to,ze naprawde czułąm dośc mocno tn jajnik....no ale ziółka piję dopiero6 dni.....

Ostatnia edycja:
kasica właśnie gratulacje dla siostry ,co do bólów jajnika to może to być owulacyjny ból ja zawsze mam ok tygodnia takie bóle ;-)

co do cudów to ja w swój już przestałam wierzyć ,wierzę w Wasze :tak::-)

cześć wszystkim:-)
Ja od rana już na obrotach. Szukam w necie podobnych historii do mojej z tym durnym sklepem, odezwała się dziewczyna, która walczyła o swoje pieniądze i w końcu je odzyskała, a teraz służy pomocą innym poszkodowanym. Dała mi kontakt na Skypa, już pogadałyśmy, poinstruowała mnie co, jak i gdzie pisać. Ją tez ten oszust straszy sądem,jak nie usunie swojego postu i nie przestanie pomagać innym!!! No to przechodzi ludzkie pojęcie!!! na poczatku lekko się wystraszyła, ale okazało się, że gość tylko straszy, dziś do niej dzwonił i błagalnym tonem prosił o usunięcie tych wpisów, bo"on ma już dość, jest na skraju wyczerpania nerwowego, a tak poza tym jest bardzo chory, ma guza mózgu":wściekła/y: Guza to on na pewno ma!!! a co nas to obchodzi? niech odda ludziom kasę i niech się idzie leczyć, a nie zabiera się za interesy!!! Do mnie też dziś napisał, że jeżeli jest tak jak piszę, to "oni sprawdzają temat" - cokolwiek by to miało znaczyć...i czekac mam na jakiegoś meila...ale w jakiej sprawie, to nie wiem...Ja mu na to znowu ostro odpisałam i tak to się bedzie toczyć w nieskończoność:wściekła/y: ale nie popuszczę!!!! uffffff.....
ani@k ściskam kciuki za dzisiejszą wizytę!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Proszę, daj znać tylko słówkiem czy ok!!! nawet na moją komórkę, a ja zaraz dziewczynom napiszę, co? przeciez my tu osiwiejemy od czekania do wieczorka:baffled: Nic się nie denerwuj, wszystko będzie dobrze, prawdopodobnie usłyszysz maleńkie serduszko i się rozkleisz, jak my wszystkie:tak: Uszy do góry!!!!!!!!!!
kasica a widzisz!!!!! co to znaczy, że chłop się nie może obudzić????;-) jeszcze nie znam takiego:-D trzeba tylko znaleźć odpowiedni sposób i nie ma rady:tak: Super!!! może coś tam już zaskoczyło, co?:-):-) Najpierw ciąża u siostry, teraz by było u Ciebie i będziecie sobie razem z brzuszkami spacerować:tak:
zuzanka cieszę się, że masz lepszy humorek:tak: czasem tak właśnie człowieka najdzie, nie wiadomo skąd i po co...ale wtedy najlepiej to zajeść czymś pysznym albo zapić pikiem czy winkiem, położyć się spać i rano już jest ok:tak:
Muma jak tam Olkowe nocki? dalej przesypia całe? kurcze...też bym tak chciała, ale jak Julek wda się we mnie, to całą noc będzie podjadał:baffled:

Ostatnia edycja:
zuzanka dostaniesz w dupeeeeeeee!!!nie wolno mówić,ze przestałaś wierzyc...nie wolno,no!!!!!!!!!!!!nigdy nic nie wiadomo,co sie zdarzy.....jakie plany ma Bóg wobec nas.....!!wiec głowa do góry!!!!!!Dzis tez jak na szpilkach siedzę...siostra o 16 ma wizyte u ginka.....troche się stresuje,wiadomo,ale wierze,ze wsystko oki bedzie:p):p)może juz serduszko zobaczy??!!!:-)oj,no katiuszka...może to ja w siebie nie wierzyłam??!1hmmm.............a tu taka miła niespodziewajka hi hi hi!!!!!dlaczego,ja twierdziałam,ze nic go nie obudzi???!!!!!...........ajć...sama nie wiem hi hi hi!!U nas snieg sypie,ze hej!!!!!!!!!od samego rana!!i to takie płaty,ze szok!!!!!!bialusieńko na dworze jest!!!!!!Ja zaraz do pracy szykowac się ide....jutro juz weekend...!dzis pojawił sie PAN GLUT!!!!!!!i wiecie.....to był PAN MEGA GLUT!!!!!!!!!!:szok:serio!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
kasica a nie mówiłam,że warto spróbować ,faceci lubią takie rzeczy :-);-),
katiuszka oj czasem jest a w moim przypadku to już ręce opadają ,ale czasem wolę nastawiać się pozytywnie bo po co mam smęcić ?

Hej Dziewczynki,

Jakoś się nie mogę zorganizować dziś..

Olek też - ma fazę na jedzenie i nie szkodzi, że już mu się nosem wylewa (dosłownie:shocked2:) - będzie wsuwał i już !! Zapasy na zimę robi chyba;-)

katiuszka - noo od paru dni Oli zasypia ok. 21ej, ciągnie do 5-6ej i potem po małej porcji cyca do 9ej :tak: Ogólnie rewelacja ale wiesz, chyba bym wolała żeby w nocy jadł więcej a spał trochę chociaż w dzień ... W dzień ma takie drzemeczki po 10-15 minut i na spacerze..
Ale jest jak jest:-)

zuzanka -może Ty się jednak nie przemęczaj zbytnio, co ?? Nigdy nic nie wiadomo, to , że się nie udawało nie znaczy że się nigdy nie uda. W końcu kurs masz skończony :tak:&&&&&&&&&&&&&

aaronka -
to czekamy na sygnał od Ciebie :tak:&&&&&&&&&&&& i na imię ;-)

alex - jak żyjesz ?? już lepiej dzieciaki ?? &&&&&&&&&&

Aleksis -super, że już po sprawie... Tak jak Ci pisałam wcześniej - wiele kobiet szybko zachodzi po takiej akcji, ale Ty wiesz o tym sama a ja tylko mogę &&&&&&&&&&&&&& i dzięki za przepis ! :-)

kasica - słuchaj starszych koleżanek:tak: jak mówią , że ZAWSZE się chłop obudzi tzn , że tak będzie :tak: Aaaa i w d.. powinnaś dostać, że tyle zwlekałaś z tym zielem , pewno, że po nim Ci jajka buzują- raz dwa i siostra będzie Ci ciuszki oddawać :tak:&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k - MUSISZ NAPISAC, ŻE OK
:tak:
cdn...

reklama
Do góry