reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuzuś tylko bez dziwnych tekstów proszę...:sorry2: spójrz na to inaczej, może i 9 lat minęło ale dowiedziałaś się wiele o sobie, przeżyłaś piekielnie trudne chwile z eM, niejeden kryzys i na pewno cudownie to Was wzmocniło i każdego indywidualnie:-) i nie mów że nic nie osiągnęłaś bo od paru tyg zdaje się jesteś już pewną mamą!!! i to nie ważne że nie z krwi i kości...:happy2: ja też bym bardzo chciała mieć dużą rodzinę, trochę robi się późno na 3-4 dzieci, ale nawet jeśli miałąby 0% mojego i Pawła DNA to to nie będzie miało żadnego znaczenia:tak: trzymaj się ciepło...

Gatto mam nadzieję, że młoda w końcu się przekona...

Szyszunia no to nadszedł czas na pełną organizację, fajnie fajnie...:-)

Kasica, Caterina ja w sumie miałąm robioną drożność, ale żadnych chlamydii czy wymazów nikt ode mnie nie wymagał:baffled:...; wiem tylko że gówniany prawy jajowód ma moje rozmnażanie totalnie w dupie i na dodatek jego jajnik owuluje częściej niż powinien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam nowe koleżanki!!

A ze zdjęciami powinnam się zaraz uporać jakoś, na razie segreguję, a potem zobaczę jak się wstawia...:zawstydzona/y:

Ani@k ciągnij za sobą koleżanki bo zaraz luka ciążowa się zrobi:-) jak się miewasz?

Katiuszka, Muma gdzie Wy??

reklama
No masz rację, może też troszkę źle to ujęłam... Chodzi mi właśnie o te doły, o których piszesz. Doły, które rodzą obawy, że nigdy nie zostanę mamą i nie przytulę własnego dziecka... :-(

oooho ho! staraczki coś sie obijacie w nabijaniu postów ;-):-)
witam sie po kawce i poranno-popołudniowej płaczów dawce;-)
pogoda taka se jest u nas wiec w domku spedzamy czas:-)

caterina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ahoj kobitki No nie opisałyście się za dużo Ja już w domku. Oj ile to ja się nacierpiałam Do tej pory brzuch mnie boli i podplamiam Darłam się na całą radiologię Ale najważniejszy jest wynik: Jajowody drożne i macica prawidłowej budowy
Czego się nie robi dla fasola
Na sali leżałam z dwiema dziewczynami w 6 miesiącu ciąży ale się nagadałyśmy Zdjęcia dzidzi w 4d widziałam dochtorowi udało się zrobić zdjęcie portretowe Niesamowite.

A teraz w domku sobie leżę i odpoczywam No i za parę dni zabieramy się do roboty Tym razem wyhodowałam 3 jajka

Teraz czas na relację Ani@k
Dzięki dziewczyny za kciuki :-**

Pozdrawiam z rozmokłego wschodu

Kurna z neta mnie wywaliło:wściekła/y:

reklama
Do góry