reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

2012 Zlot Mam z Irlandii.

Gosia B ja myslę że polskich basenów , nie ma co porównywać z irlandzkimi bo to logiczne ze są lepsze tak samo jak place zabaw i inne atrakcje dla dzieci... ;-)
także jedynie można porównac jeden irlandzki basen z innym.. ale napewno nie polskim.. o ...:-p

reklama
Laski jest zrobiona sonda na stronie głównej więc proszę głosować za którym terminem jesteście.

Co do zwiedzania ja mając doświadczenie z inny zlotów bym dużo wycieczek nie planowała, bo przy takiej dużej grupie jest to ciężkie do ogarnięcia. Pewnie będziemy grillować, zabawy organizować, basen i ogólny relaks na łonie zieleni- rodzinny piknik. Kerry jest piękne byłam już kilka razy, jest national Park, wodospad, ladies view, ale każdy jak będzie chciał może sbie tam pojechać w którykolwiek dzień. Basen musi byc koniecznie na terenie domków tak jak mówi Lubiczanka , w razie nie pogody będzie co robić , no i jakieś play room i tenis stołowy i bedzie good.
Banna beach wydaje sie najlepsza opcją , ponieważ mają dużo udogodnień,plac zabaw, dużo domków, nawet sklep i pub, więc nie będziemy musieli się nigdzie ruszać:) Ale wszystkie detale poznamy w poniedziałek i wtedy zdecydujemy czy rezerwujemy czy szukamy innej opcji. I chyba najlepiej będzie zrobić tak aby każdy sam w dane miejsce dzwonił i rezerwował sobie domek, żeby uniknąć nieporozumień w razie chęci skasowania rezerwacji i spraw depozytowych. Tylko podczas rezerwacji poda sie nazwę naszej grupy np BabyBoom i będzie wiadomo że chcemy być blisko siebie:)

To sie rospisałam:)))

już się wypowiem troszkę-basen w Tralee-pisałam kiedyś na ogólnym kiszka-już ten basen w propozycji nr 1(tam gdzie M Anineczki dzwonił)jest lepszy-przede wszystkim jak taka ekipa wpadnie do naprawdę niezbyt wielkiego basenu w Tralee a do tego inni użytkownicy-a w weekend będzie tego nie mało,to....no,poza tym-wydaje mi się,że o atrakcje raczej się nie martwimy(chyba),bo zwiedzać można jak sie jedzie np na kilka dni z rodziną swą ino...a taka ekipa-1-duży zamęt,2-mnie osobiście bardziej zależy na pogaduchach i wspólnym posiedzeniu...ale to nie moja decyzja...
a tak przede wszystkim chyba nie ma sensu tak wybierać przebierać-jestem za pierwszą propozycją didi a jak nie podpasi to wtedy się będziemy martwić...póki co termin,termin,termin-bo dzwoniąc gdziekolwiek najlepiej takowy już mieć ustalony....no i się wypowiedziałam;)

jeśli my Reksia weźmiemy to nie brać piłek:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Marta-mnie się znowu pokiełbasiło z avatarkami-to Katrina napisała,że życzy nam udanego zlotu i dlatego myślałam,że nie chcecie jechać:))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Ja też uważam, że zlot jest po to, aby razem coś porobić pobawić się, zapoznać(jak w moim przypadku, bo jeszcze nikogo nie znam), a wycieczki poznawcze, to już indywidualnie. My z mężem, chyba zostaniemy tam tydzień, aby pozwiedzać okolicę, a przy okazji zrobimy sobie małe wakacje. Mi Banna Beach bardzo się podoba. Mam nadzieję, że uda się tam zarezerwować. A termin jak dla mnie każdy dobry. Zagłosowałam na długi weekend czerwca, bo najbardziej mi pasuje, ale inne też będą ok.

Aga Natalia ja też nikogo nie znam i też właśnie uważam, że fajnie jest się poznać niż zwiedzać na takim zlocie - dlatego pisalam, że większe wyjazdy odpadają.
banna beach może być bo tam jest wszystko. ja ostatecznie potwierdze czy my z noclegiem jak będę znała cenę bo w tym roku nas czekają tak koszmarne wydatki, że strach się bać :-D myślę, że w razie czego to byśmy dotarli chociaż bez noclegu bo za daleko nie mamy. do tralee śmigamy na zakupy to i na zlot na banne możemy dojechać.

reklama
Aaniu-a nie da się nic zmienic?Podmienic???
No tak sobie córunię kompię i...atut przemawiający za czerwcowym weekendzikiem-wpływa kaska za CHB w sobote:)))))))))))))))))))

Do góry