lubiczanka
Fanka BB :)
Tichonek-amen
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dobreJessuuu,jak się uśmiałam,wredna jestem,wiem ale muszę Wam napisac...
Pokazuję mojemu P listę ile już chętnych na zlot a on się pyta a co to znaczy przy Tichonku półtora litra?
A chodziło o wiek dzieci (1,5l)![]()

ucaluj P ode mła jak to Meg powiada....za to z emi humor z rana poprawil
bo jednak nie bylam z domku sama a z Lady Zgaga,z czego bardzo sie cieszylam i bylam jej wdziedzna ze moglysmy razem byc,bo nie musialam przynajmniej 200e sama zaplacic....
pierwsza opcja byla ze z Pauletta ale jej tez cos wypadlo:-(Aaniu-a nie da się nic zmienic?Podmienic???
Aniaa ale my jeszcze same nie wiemy jaki termin będzie bo nie wiadomo czy będą miejsca więc jeszcze się może zmienicA no właśnie,w razie wu,nie może się J na weekend z kimś zamienic a inny weekend pójśc za tego kogoś do pracy?
Aania83 no właśnie,nie może J się z kimś zamienic? Może się uda??
Nie tylko Twoj P tak powiedzial ja J tez pokazalam kto jedzie kto z noclegiem to mnie tez pytal co te cyfry znacza w nawiasieJessuuu,jak się uśmiałam,wredna jestem,wiem ale muszę Wam napisac...
Pokazuję mojemu P listę ile już chętnych na zlot a on się pyta a co to znaczy przy Tichonku półtora litra?
A chodziło o wiek dzieci (1,5l)![]()