• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

5tyg po cc i miesiaczka?

Patrycja35

Fanka BB :)
Hej! Tak jak w tytule 5 tyg mialam cc..krwawienie po cc skonczylo sie brunatnym brudzeniem
Od wczoraj mam krwawienie...czysta krwia jednak jest delikatnie ciemniejsza...odczuwam bol menstruacyjny....ogl..samopoczucie jak na okres...Czy to nie za wczesnie na miesiączke?? Karmie piersią

reklama
Hej! Tak jak w tytule 5 tyg mialam cc..krwawienie po cc skonczylo sie brunatnym brudzeniem
Od wczoraj mam krwawienie...czysta krwia jednak jest delikatnie ciemniejsza...odczuwam bol menstruacyjny....ogl..samopoczucie jak na okres...Czy to nie za wczesnie na miesiączke?? Karmie piersią

Ja pierwszy okres po porodzie miałam już w 6tygodniu po. Też tylko kp [emoji6]

reklama
reklama
Mi się wydaje, że to jeszcze pologowe, a następnej możesz nie mieć jeszcze długo. Ja dostałam zaraz po połogu, ale mm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry