reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

Gratki dla Witka:tak:
Fogia, u nas też chyba piątki idą, bo Antek tak daleko wpycha paluchy do buzi, że czasem ma odruch wymiotny:baffled:. I do tego strasznie gryzie smoczki, rozgryza je normalnie, juz kilka poszło do śmieci.

reklama
Ja też już przestałam liczyć, no chyba, że wyniknie ze zdjęcia
1002793jx4.jpg

:-D:-D:-D

U nas tragedia ze spaniem o ile dobrze wypatrzylam to ma spuchnieta gorna i dolna trojke i moze dlatego. W nocy budzi sie kolo 2 i nie spi 2-2.5 godziny juz mam dosyc oczy na zapalki i chodze jak nakrecona ile to moze jeszcze potrwac?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nikusiowi przebiła się prawa górna 3 :-), lewa też już niedługo wylezie, marudny strasznie jest, a paluch to cały czas w buzi trzyma :wściekła/y:, jeszcze "tylko" 3 trójki i 4 piątki :dry: i jak Antosiowa smoczek papa.

U nas zęby też "w drodze" i to od jakichś 2 tygodni :baffled: ... teraz idzie dolna czwórka i ... nie jest łatwo :no::blink: ... no i stan zębów u nas dopiero: 10 sztuk :zawstydzona/y:

reklama
Titka u nas tez dopiero 10 tzn 1,2 góra doł i górne czwórki. Idą dolne ale dojść nie mogą, chyba daleko mają :-D

Do góry