reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

No to Marita kamień z serca. Rzeczywiście, mieliście zmartwienie, ale jak sie okazało strach ma wielkie oczy

reklama
Przepraszam za brak info ale dopiero dzis dostalismy się do Polskiego dentysty i kamień z serca mi spadł bo doktorka powiedziała ze nic sie nie stało i ze ząbek poprostu wbił mu się w dziąsełko ale to nic poważnego i często sie zdarza. Także już jest mi lżej. A Błazejek ma już 7 zęboli no nie licząc tego co był i się z powrotem schował.

Dobre wieści :tak: Ale czy to oznacza, że Błażejkowi ten ząbek znowu zacznie się wyżynać?

Dziewczyny, kiedy mniej więcej wychodza dzieciakom wszystkie mleczaki? Ile to jeszcze kutwa potrwa:zawstydzona/y:? Bo ja juz na rzęsach chodzę:-(

Antosiowa, ja nie wiem, jeszcze żadnemu mojemu dziecku nie wychodziły zęby:-D. HAnia jest pierwsza:-D.
A u nas już komplet jedynek, dwójek i czwórek, razem sztuk 12:szok:.

A u nas już prawie na wierzchu dolne czwóreczki (chyba to są czwórki). Lewa już trochę wystaje a prawa tak ociupinkę a dziąsła jak balony:szok:

Ząbkuję razem z Nadią :-D wyżyna mi się jakiś ząb nie wiem który ale jakiś z tyłu na dole. Strasznie boli :baffled:

A my mamy 2 nowe ząbki znalezione całkiem przypadkiem,wyszły nam 2 czwórki u góry, nasz stan zębów na dzień dzisiejszy 10 :tak:

reklama
Antosiowa, ja nie wiem, jeszcze żadnemu mojemu dziecku nie wychodziły zęby:-D. HAnia jest pierwsza:-D.
A u nas już komplet jedynek, dwójek i czwórek, razem sztuk 12:szok:.

A u nas już prawie na wierzchu dolne czwóreczki (chyba to są czwórki). Lewa już trochę wystaje a prawa tak ociupinkę a dziąsła jak balony:szok:

Ząbkuję razem z Nadią :-D wyżyna mi się jakiś ząb nie wiem który ale jakiś z tyłu na dole. Strasznie boli :baffled:

MATKO SWIETA, ILE WASZE DZIECI MAJA JUZ ZEBOW:szok:A U NAS DOPIERO WCZORAJ POJAWILA SIE DRUGA GORNA DWOJKA, STAN UZEBIENIA 6 SZTUK. DLUGA DROGA JESZCZE PRZED NAMI, CO TO BEDZIE:confused: JUZ SIE BOJE

A my mamy 2 nowe ząbki znalezione całkiem przypadkiem,wyszły nam 2 czwórki u góry, nasz stan zębów na dzień dzisiejszy 10 :tak:

Do góry