reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

Lorien współczuję, u nas też piąta już nocka do bani :szok::-:)wściekła/y:

Witek robi sobie pobudki ok 3-4-5 w nocy i potrafi nie spać po półtorej godziny. A ja niestety muszę o 5:45 wstawać do pracy, co skutkuje zasypianiem nad biurkiem :baffled: Nie wiem czy to zęby czy coś innego. Na początku na pewno nie spal przez te wichury, ale teraz to nie wiem już co :no:

reklama
Moniś, już nawet myślałam czy może nie pójść z EMi do jakiegoś lekarz żeby nam coś przepisał. :no:
Dzisiaj spałam sama, ale dopiero od 00:30 bo nie mogłam usnąć ale to inna historia a o 5:00 przyszedł mąż żebym szła do Emi bo on szedł do pracy. No i kupa.

Lorien A człowiek by pomyślał, że jak jeteś zmęczona to zaśniesz ledwo przyłożysz głowę do poduszki :baffled: A tu nici :baffled: To jest makabryczne :wściekła/y: Wspólczuję.

Lorien wspolczuje moze te zabki juz niedlugo wyjda i bedziesz mogla sobie odpoczac zycze ci tego z calego serca. Powiem wam cos smiesznego jakies dwa dni temu moje dziecko przespalo cala noc bez pobudki. Jak go polozylam do lozeczka o 9 wieczorem to wstal o 6 rano i ani razu sie nie obudzial a ja .... od 4 niespalam bo caly czas czekalam az sie obudzi no bo byl juz najwyzszy czas i nie moglam zasnac to juz chyba jakas choroba;-);-);-);-);-)

Lorien wspolczuje moze te zabki juz niedlugo wyjda i bedziesz mogla sobie odpoczac zycze ci tego z calego serca. Powiem wam cos smiesznego jakies dwa dni temu moje dziecko przespalo cala noc bez pobudki. Jak go polozylam do lozeczka o 9 wieczorem to wstal o 6 rano i ani razu sie nie obudzial a ja .... od 4 niespalam bo caly czas czekalam az sie obudzi no bo byl juz najwyzszy czas i nie moglam zasnac to juz chyba jakas choroba;-);-);-);-);-)

To się nazywa przewrażliwiona mamusia ;-):-D

My kiedyś w niedzielę rano obudziliśmy się przed 9 i byliśmy w szoku, bo nasze dziecko jeszcze spało a rodzice już nie :szok::-D;-)

Dziewczyny, a mój jeszcze śpi, on to przed 9-00 to praktycznie nigdy nie wstaje, bliżej 10-00 :-D:-D:-D, ale to pewnie zasługa tego, że chodzi spać po 21-00, ale mi to pasuje, zawsze byłam śpiochem:sorry2:.

reklama
Dzięki dziewczyny, że mi życzycie abym się wyspała, w zasadzie o niczym innym teraz tak nie marzę. MOże to kiedyś nastąpi, póki co w nocy szał, a rano pobudka o 6:00.
ALe co tam, poczułam dziś pod palcem kolejnego ząbka - czwórkę dolną prawą, czyli z prawej już obie naraz wyłażą. Na lewą trzeba będzie jeszcze poczekać.
KOchane moje całuski i bezproblemowego wychodzenia ząbków

Do góry