reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
No niestety, jak przewidywałam. Nocka tragedia. Emilka z nami prawie calą noc w łóżku spała, bo inaczej to tylko na ręce, a ja z tym katarem, spałam z głową odchyloną do góry, żeby na nią nie oddychać, choć pewnie i tak się zaraziła. No i budziła się co chwila, ale po nurofenie spała ze 3 godzinki fajnie.
Niestety nie da sobie zajrzeć do buzi.

No właśnie, mam nadzieję, ale to się okaże. Dziś nie zapeszam, ale jakby ciutkę lepiej śpi. Zobaczymy.
A do buzi nie zaglądnęłam...... Nie da rady.

No i po spaniu, wykrakałam

reklama
Ech ciągle nam te zębolki uprzykszają życie. Sprawdziłam - są tylko te 2 czwórki co były, tylko takie bardziej wyrżnięte. Chyba że przeoczyłam coś jeszcze, bo Emilka tylko na ułamek sekundy buźkę mi otwarła.

Do góry