reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

Masz stan uzebienia to 14 sztuk:-)

łooo Xmama nigdy nie sądziłam, że Jeremi przebije w zębolach twoją Julkę .... ale od wczoraj ma już ich 16 sztuk :szok::szok::szok:

A jaki ma ścisk paszczy ... SZOK ... ostatnio ugryzł Jarka w nogę w zabawie tak mocno, że ma takiego paskudnego krwiaka :wściekła/y::szok: .... jak się to powtórzy to mu kaganiec kupię ;-):rofl2:

reklama
Prawda jest taka, że zrobił to w zabawie ... a jak Jarek pokazał mu swoją nogę to miał przerażenie w oczach, od razu tatusia utulił i pobiegł do mamy się schować pod przysłowiową maminą spódnicę :-D Sam się chłopak zdziwił, że może coś takiego zrobić. Coś mi się zdaje, że to się już nie powtórzy.

łooo Xmama nigdy nie sądziłam, że Jeremi przebije w zębolach twoją Julkę .... ale od wczoraj ma już ich 16 sztuk :szok::szok::szok:

he he to żeś mnie MariaOla rozbawiła :-D a dlaczego miał bym jej nieprzebić, unas jest sztuk 15 przebiła sie przed ostatnia 3 na dole:tak: i już prześwituje 16 ząbek czyli nastepna dolna 3, kilka dni i bedzie Julcia na równi z Jeremixem :rofl2:

No to Jeremix i Julcia zdecydowanie na czele zębowego wyścigu :-D:-D:-D. Ciekawa jestem kto pierwszy osiągnie komplet 20 mleczaków?

U nas 6 i jeden na horyzoncie, ma dwie dwojki na gorze i jedna jedynke i na dole jeden obok drugiego trzy;-)pelna geba;-) zebow jednym slowem

reklama
heheh urzadzacie jakies zawody ktory styczniak pierwszy osiagnie magiczny stan zebow 20:rofl2::rofl2:no coz w tych i innych zawodach tez...Marta na szarym koncu hahaha buu:-D;-)

Do góry