Razer69gaming
Fanka BB :)
Czy któraś z Was karmiła dziecko mlekiem krowim (bezpośrednio od krowy bądź butelkowym ze sklepu - z lodówek) po 6 miesiącu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heh uwielbiam ten tekst my byliśmy i żyjemy fajki też pala i żyją...Widać po starszym pokoleniu właśnie jacy zdrowi..żyć a być zdrowym to dwie różne bajki.Ja bym nie dała mleka krowiego tak małemu dziecku .Dzieci nie budzą się z głodu tylko potrzeby bliskości. Mój synek po kolacji potrafi się obudzic na piers.Chwilę się napije przytuli i zaraz dalej śpi.Annie wytyczne, yhy ;-)
Kiedyś dzieci ciągle były na mleku krowim i żyją, są zdrowsze niż te na mm. Także wytyczne są do tego by robić kasę! Puszka mm 60 zł ;-)
Które mm kosztuje 60zl? Za 30 tez można kupić. I kiedy twoim zdaniem małe dzieci pily krowie? Chyba 200 lat temuAnnie wytyczne, yhy ;-)
Kiedyś dzieci ciągle były na mleku krowim i żyją, są zdrowsze niż te na mm. Także wytyczne są do tego by robić kasę! Puszka mm 60 zł ;-)
Nawet za mniej nawet to bebiko 100 razy lepsze od krowiego plynnego.Strasznie nie lubię tekstu my byliśmy i zyjemy.Które mm kosztuje 60zl? Za 30 tez można kupić. I kiedy twoim zdaniem małe dzieci pily krowie? Chyba 200 lat temu
14 lat temu moja corka i o dziwo zyje..Które mm kosztuje 60zl? Za 30 tez można kupić. I kiedy twoim zdaniem małe dzieci pily krowie? Chyba 200 lat temu
To chyba jesteś lekko niedouczona, bo mm jest dostępne prawie od 100 lat, a próby pojenia krowim bardzo często miały skutki zdrowotne w tym podwyższony poziom umieralności. Nie radzę się wypowiadać nie znając tematu. To tak jak powiedzieć ze kobieta jarała fajki cała ciąże i urodziła zdrowe dziecko a potem napisać, ze palenie w ciąży jest lepsze od niepalenia.Ech..
14 lat temu moja corka i o dziwo zyje..nic jej nie jest..
ja pilam 34 lata temu i patrz bede
miec drugie dziecko i tez zyje..
Dziewczyny.. dzieci sa rozne,wy robicie tak ,ktos inny robi tak ,czy to dziwne? Nie..
Kozie jest bardziej zblizone do ludzkiego ponoc.. ale nie te ze sklepu bo to tez UHT.. jesli nie ma dostepu do swiezego koziego to lepiej juz krowie ale pasteryzowane krotkoterminowe, a nie UHT..I tak będzie się budzić.
nawet po krowim.
Jak już to kupuj kozie .Na stronie Capri Care jest fajnie wytłumaczone jak bardzo różni się krowie mm od koziego .I kozie jest inaczej wytwarzane i bliższe ludzkiemu i nie powoduje alergii tak często jak Krowie .W przeciwieństwie do krwiego. Ja nikogo nie krytykuje ale każdy ssak ma swoje mleko .A inne jeśli ktoś daje to tylko po to żeby przeżyć
To tak jakbyśmy dali dziękuję mleko małpy albo żyrafy.