reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

6 miesięczne dziecko a mleko krowie

reklama
Kozie jest bardziej zblizone do ludzkiego ponoc.. ale nie te ze sklepu bo to tez UHT.. jesli nie ma dostepu do swiezego koziego to lepiej juz krowie ale pasteryzowane krotkoterminowe, a nie UHT.. :)
Tak kochana od gospodarza albo z krótką data w szklanych butelkach chyba sa gdzies.
.UHT to nawet ja do kawy nie leje hehe

reklama
To chyba jesteś lekko niedouczona, bo mm jest dostępne prawie od 100 lat, a próby pojenia krowim bardzo często miały skutki zdrowotne w tym podwyższony poziom umieralności. Nie radzę się wypowiadać nie znając tematu. To tak jak powiedzieć ze kobieta jarała fajki cała ciąże i urodziła zdrowe dziecko a potem napisać, ze palenie w ciąży jest lepsze od niepalenia.
Dlaczego porownujesz palenie papierosow do karmienia dziecka? Zreszta kazdy robi co uwaza za sluszne, i znam sie na temacie ,nie robie dziecku krzywdy i nie wierze lekarzom.. bo w tych czasach liczy sie kasa ,a nie zdrowie ludzi..

Dlaczego porownujesz palenie papierosow do karmienia dziecka? Zreszta kazdy robi co uwaza za sluszne, i znam sie na temacie ,nie robie dziecku krzywdy i nie wierze lekarzom.. bo w tych czasach liczy sie kasa ,a nie zdrowie ludzi..
Porównuje palenie do karmienia bo nie rozumiem jak można polecać komuś coś co wiadomo ze szkodzi!!!!! Ale jak napisałaś ze nie wierzysz lekarzom to już wszystko jasne... pewnie tez nie szczepisz i wierzysz w płaska ziemie

Porównuje palenie do karmienia bo nie rozumiem jak można polecać komuś coś co wiadomo ze szkodzi!!!!! Ale jak napisałaś ze nie wierzysz lekarzom to już wszystko jasne... pewnie tez nie szczepisz i wierzysz w płaska ziemie
To co robie to moja osobista sprawa.. ja w twoje wizje swiata i karmienie ,nie ingeruje ani sie nie nasmiewam.. autorka chciala informacji wiec jej ja dalam..z wlasnego doswiadczenia.. nikogo nie namawiam na dawanie mleka niemowlakom..

reklama
Do góry