Razer69gaming
Fanka BB :)
Czy któraś z Was karmiła dziecko mlekiem krowim (bezpośrednio od krowy bądź butelkowym ze sklepu - z lodówek) po 6 miesiącu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A które to mleczko ? Pamięta pani nazwę? Nie mam dostępu do mleka bezpośrednio od krowy więc zastanawiam się właśnie nad takim.Tak,ja, moją pierwszą, bo nie chciala mm picnajpierw rozcienczylam z woda.. i sprawdzilam czy nie ma reakcji alergicznej,pozniej rozcienczalam mniej i mniej ,az w ogole nie musialam
podawalamjej mleko ze sklepu ale nie uht
![]()
Z lokalnych miastowych mleczarni ktore zaopatruja sklepyA które to mleczko ? Pamięta pani nazwę? Nie mam dostępu do mleka bezpośrednio od krowy więc zastanawiam się właśnie nad takim.
Aha to dobrze,u nas też mamy mleczarnie :-)Z lokalnych miastowych mleczarni ktore zaopatruja sklepyw roznych regionach sa rozne nazwy
![]()
Oczywiscie mleko musi byc przegotowane, a nie podgrzaneAha to dobrze,u nas też mamy mleczarnie :-)
A ile córka miała wtedy miesięcy? Moja je już wszystko ale wkrótce czeka nas zmiana mleka gdyż była stwierdzona skaza ,której tak naprawdę nie ma. Mleka mm są bardzo przewitaminizowane , a witamin ma już bardzo dużo w owocach, warzywach. Poza tym nie najada się mlekiem mm. W nocy nadal budzi się często mimo że lekko zagęszczam jej manna lub kleikiem. Nie chce już wybierać kolejnego mleka mm .I jak mojej bylo za malo, rozrabialam budyn w mleku ,aby ciut zagescic mlekowtedy byla najedzona
![]()
WierzeA ile córka miała wtedy miesięcy? Moja je już wszystko ale wkrótce czeka nas zmiana mleka gdyż była stwierdzona skaza ,której tak naprawdę nie ma. Mleka mm są bardzo przewitaminizowane , a witamin ma już bardzo dużo w owocach, warzywach. Poza tym nie najada się mlekiem mm. W nocy nadal budzi się często mimo że lekko zagęszczam jej manna lub kleikiem. Nie chce już wybierać kolejnego mleka mm .