reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

reklama
hej dziewczyny ja jutro planuje "nocne łowy w reducie" czyli buszowanie w sklepach do 24.00, mezus zachwycony ze sie mnie pozbedzie z domku i bedzie ogladał horrory a WOjtus bedzie spał :) (a jak nie to tatus chyba sobie poradzi)

a my dla wlasnej przyjemnosci razw tygodniu oddajemy chlopakow na noc do moich rodzicow, albo do rodzicow meza i mamy popoludnie, wieczor i cala noc tylko dla siebie:) na mila kolacje przy swiecach, wyjscie do kina, czy chociazby plezenie przed telewizorem, posiedzenie pod kocykiem z goraca herbatka i rozmowe do bialego rana o wszystkim i niczym. No i chociaz razw tygodniu moge pospac dluzej niz do 7:)

wczoraj latałam p sklepach do 23.30 ale byo mi dobrze nie musiałam sie spieszyc na karmienie bo Wojtek spał :-). efekt zakupów 4 bluzki dla małego i 2 body a dla mnie nic:baffled: jakos tak wyszło ale mierzyłam duzo tylko nic nie pasowało :wściekła/y:

wczoraj latałam p sklepach do 23.30 ale byo mi dobrze nie musiałam sie spieszyc na karmienie bo Wojtek spał :-). efekt zakupów 4 bluzki dla małego i 2 body a dla mnie nic:baffled: jakos tak wyszło ale mierzyłam duzo tylko nic nie pasowało :wściekła/y:

Fajnie. że można tak do późna buszować po sklepach;-), u nas tak nie ma:baffled:.

Pyzunia Kraków :> ? Ja wczoraj do pożna czekałamaz przyjedzie moj bra z bratową, byli po 2 bo do 23 po jakimś makrecie buszowali w poszukiwaniu kurtki dla małej...a Ja Dziś wreszcie kupiłam sobie kozaki na zime :tak: lubie kozaki:zawstydzona/y:

reklama
u nas w Gdansku w jednym z centrow handlowych byla taka akcja "noc zakupow" z jakimis obnizkami nawet do50% ale drugi raz nie dam sie na to nabrac - niezwykle tlumy, problem z zaparkowaniem auta, kilkudziesiecio osobowe kolejki do kasy i przymierzalni - jednym slowem koszmar...:szok:

Do góry