bo ci,co teraz zdają twierdzą,ze wtedy było łatwiej![]()
Akurat!!!!!!!!!!! Łatwiej to było ale nie za naszych czasów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
bo ci,co teraz zdają twierdzą,ze wtedy było łatwiej![]()

no może dlatego mówi się że było łatwiej bo nie było tej całej otoczki z kamerami itp.
teraz nawet jakby się chciało coś ułatwić kursantowi to niestety kamery wszystko rejestrują i nie da rady 
a na mieście bite 40 minut trzeba jeżdzić 

a u nas nie tyle chodzi o łapówki ale o to że mamy bardzo niską zdawalność i wszyscy się zastanawiają co z tym naszym WORDEM jest
duża część egzaminatorów to takie straszne mendy że szkoda gadać ...
wyszłam z urzędu komunikacji, zamieniłam się z mężem miejscami i zawiozłam rodzinkę do domku
to był mój debiut i mąż stwierdził że jest w szoku że tak dobrze mi poszło
nawet nie bał się dać mi auta
no to teraz z drogi śledzie bo Gosia jedzie !!!!!!! 

dzisiaj odebrałam prawkowyszłam z urzędu komunikacji, zamieniłam się z mężem miejscami i zawiozłam rodzinkę do domku
to był mój debiut i mąż stwierdził że jest w szoku że tak dobrze mi poszło
nawet nie bał się dać mi auta
no to teraz z drogi śledzie bo Gosia jedzie !!!!!!!
![]()
Ja uwazam, że faktycznie było łatwiej, ale co do testów - była jedna dobra odpowiedź, a z takimi testami zawsze jest łatwiejbo ci,co teraz zdają twierdzą,ze wtedy było łatwiej![]()