reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

reklama
Walczę walczę od wczoraj o najniższe ceny :-p:-p:-p

Weronikaa - no właśnie tymon tatusia nie zastępuje bo spał i nic go to nie obchodziło :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Aaaaaaaaaaaaaaaaa, no cieszę się jak głupia do sera (pewnie zaraz przestanę, jak zacznę kombinować, czy mi z pierwszej transzy zostanie na wszystko :baffled:)

Ninja super, że początek masz już za sobą!!!:tak:;-) Ja też cieszyłam się z każdej, najmniejszej rzeczy na budowie, i w sumie nadal tak jest, więc rozumiem Cię doskonale, hehe:rofl2:! Powodzenia!!!
A u nas ściągnięte stempelki i domek już rozszalowany:-):-):-). Jutro jedziemy na działeczkę to sobie wszystko pooglądam i porobię fotki, papa

ninja podziwiam cię!! i bardzo mocno trzymam kciuki:-)
stefanna to u was już sporo widać:-) kombinujesz już gdzie postawić kanapę? a może już wszystko w tej sprawie wiadomo?:-D

a my wreszcie wyszliśmy na zero:-D w czwartek zalali fundamenty:-) dzisiaj zaczynają murować ściany.. wreszcie:-):-):-)

reklama
Ninjacorps piękny ten Twój bałagan!!!;-):tak: A będzie jeszcze większy - wiem to po naszej budowie, ale mnie po raz pierwszy w życiu taki bałagan cieszy, hehe:-D:-D:-D

Skaba1 no to super! Idziecie jak burza - czekam na foto-relację:-)!
A co do kanapy, to już wstępnie mamy wszystko rozplanowane, bo jak planowaliśmy domek (projekt indywidualny) to staraliśmy się wszystko przemyśleć:yes::-D:yes:. Jak nam to wyszło to okaże się za parę miesięcy:wink:!!!

Do góry