reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

stefanna aż ci zazdroszczę tego urządzania;-)..oczywiście wiem ile jest przy tym bieganimy,dylematów ,..kosztów:confused2: :szok:..ale robi się to dla siebie..:happy2: i to jest fajne:tak:
Oczywiście wanna mi też się baardzo podoba:tak:..,bo ja niemam wanny..(niestety za mała łazienka:huh:)..i tez marzy mi sie taki relax w wannie:cool2:. Prysznic też ten drugi supcio:cool2:..Tylko jeżeli (bo niepamiętam już:baffled:)otwiera się na zewnątrz..to mnie wkurza jak woda póxniej kapie na podłogę:baffled:..
Ninja to faktycznie taaniocha płytki znalazłaś!:-D ..i dobrze;-)
Pamiętam jak my robilismy,psosobem mrowy..toteż do piwnicy szukalismy najtańsze.i ponoć wtedy były..(ale już niepamiętam..)
Gratuluję wam dziewczyny takich postępów w WASZYCH domkach!:tak:..I ..coraz bliżej na swoim....

reklama
Ninja - hehe za 9,90:-D:cool2:
Stefanna - świetne te kominki, ten narożny piękny!. K*** jak kupiliśmy nasz to za kilka dni wpadła nam w łapy ulotka z takim wkładem w dobrej cenie, ale już za późno:wściekła/y:

Smyki spia to czytam inne wateczki i wklejam foteczki:-)
Ja pierdziele jak patrze na to co wy bedziecie mialy w domkach to ach i ech szkoda ze mnie na to nie stac takie cuda ze obled w ciapki a ja tak skromnie wkleje moja swieza sypialke jeszcze nowe lozko takie big musimy kupic jakies szafki nocne listwy na sciane cos tam...
befatka-sliczny domus wkoncu wlasne m:tak:
A wiec tak skromniusio:sorry2:
fota zlej jakosci bo bez lampki zrobiona i pewnie raczki mi lataly:sorry2: zrobie jeszcze jedno juz normalne ale teraz znowu jest placz:dry:

Kasik - my domek kończymy na miarę swojej kieszeni, a kredytu nie chcemy brać zbyt wielkiego ( a i tak musimy coś wziąć na mebelki). Tak że jakichś ekstra gratów nie będzie :-(
A sypialnia Wasza super, najbardziej mi się ściany podobają :tak::cool:

Kasik śliczna sypialnia i fajny klimacik wyszedł ;-):tak:!
Ja zawsze powtarzam, że nie kaska najważniejsza, a to jaki się ma pomysł!:-)
To nie sztuka urządzić dom czy mieszkanie jak się śpi na forsie, prawda?!

Jak Wam się podoba to co wklejam to jeszcze poszperam i wrzucę kilka zdjęć rzeczy, które mi się marzą, hehehe....:-D:wink::-D:wink:

Pozostając w temacie sypialni wkleję Wam moje inspiracje...;-)
Ta poniżej to jak na razie moja faworytka - prosta zabudowa z gips-kartonów i do tego jakieś dwa lub trzy kolory. Myślę o beżu, ecru, oliwce i brązowych mebelkach of course)... Może jakaś wzorzysta tapeta na tą zabudowę....:confused: ?!
Jeszcze się zobaczy!:cool2:

modernbedroomiy0.jpg

Podobają mi się też te dwie - proste, ale też ładne!;-)

595xy0.jpg

roslinyd2ij9.jpg

reklama
Ninja cieszę się, że "moje"sypialnie przypadły Ci do gustu!:-):-D:-)

A taka spodobała mi się kanapa do salonu z firmy Kler model C250:

107_19.jpg

107_10.jpg

Dodam tylko, że z całego tego zestawu najbardziej zachorowałam na ten szelzong - leży się na nim jak w NIEBIE...!:cool2:
Marzy mi się taki przed kominkiem, tylko obiłabym go w jakimś ładnym i przyjemnym materiale..hmmmm.....
No i na razie sobie pomarzę....:rofl2::rofl2::rofl2:

107_15.jpg

Do góry