reklama
Dziekuje za komlementy (w imieniu mamy bo to jej kreacja).
Stefanna, bravo za spostrzegawczosc!
Ciagle sa w jakims magazynie (tez w pazdziernikowej Elle i jakims nowym podreczniku architektonicznym) i nawet nie wiedzialam ze w jakims nowym wydaniu beda
Ja tak jak Ty ja tez wole cieplejsze kolory i moze dlatego drugie pietro (moje!;-)) jest cale w parkiecie (z kanapami w kolorze piasku), no oprocz lazienki, kuchni i dachowego tarasu oczywiscie
.
Stefanna, bravo za spostrzegawczosc!

Ostatnia edycja:
stefanna
Marcóweczka '08
Stefanna, niezła z Ciebie agentka;-)
Śliczne inspiracje do domku...![]()
Beti jaka agentka... Po prostu mam wzrokową pamięć, a te krzesełka na tarasie bardzo wpadły mi w oko i jak tylko zobaczyłam zdjęcia MrsF to od razu szukałam w głowie, aż odszukałam, hehe ;-)
No i dzięki dziewczyny - cieszę się, że podobają się Wam moje pomysły!

Zobaczymy co mi z tego w praktyce wyjdzie...

Skaba ja też buszuję po Muratorze i tam właśnie znalazłam tą fotkę! Jak tylko będę wiedziała coś więcej na temat tej sypialni to dam Ci znać!;-)

No i jak napisałaś ostatniego posta (o tym FM) to mnie olśniło - ponownie w tym tygodniu, hehe

Ninja Ty Kobieto niezła jesteś aparatka!!! Wyglądasz na tym traktorze jakbyś od lat na nim jeździła, hehe:-)

To rozumiem, że domek podsypany i porządek wokół zrobiony?! Pochwal się tynkami Kochana - też robiłaś gipsowe?!
stefanna
Marcóweczka '08
Tak już bym chciała pisać o czymś innym... Chciałabym, ale nie mogę, bo u nas wciąż tematem numer jeden są tynki....
No, ale mamy nadzieję, że w tym tygodniu będzie już definitywny koniec i pożegnamy się z Panami na dobre, hehe
Już się nie mogę doczekać kiedy będą wylewki, bo bałagan jest teraz okropny, aż wstyd zdjęcia pokazywać, bo zawsze się jakiś "gadżet" wkomponuje....

Chociaż nie mogę powiedzieć - Panowie po sobie sprzątają, tyle że taki już ich 'urok', hehe 
A oto kilka fotek ze świeżo wytynkowanymi ścianami i wszechogarniającym bałaganem....
Widok ze spiżarni na kuchnię, jadalnię i kawałek salonu: ;-)
Wykusz w jadalni:
Saloon ze ścianką tv:
Wejście do wiatrołapu z holu:
Toaleta przy salonie:
I na koniec hol:

No, ale mamy nadzieję, że w tym tygodniu będzie już definitywny koniec i pożegnamy się z Panami na dobre, hehe
Już się nie mogę doczekać kiedy będą wylewki, bo bałagan jest teraz okropny, aż wstyd zdjęcia pokazywać, bo zawsze się jakiś "gadżet" wkomponuje....

A oto kilka fotek ze świeżo wytynkowanymi ścianami i wszechogarniającym bałaganem....
Widok ze spiżarni na kuchnię, jadalnię i kawałek salonu: ;-)

Wykusz w jadalni:

Saloon ze ścianką tv:

Wejście do wiatrołapu z holu:

Toaleta przy salonie:

I na koniec hol:

- 2 Grudzień 2005
No i wkleję Wam jeszcze płytki do górnej łazienki, bo coś mi się jednak udało wyszperać w necie...;-)
Tylko kolorki jak zwykle trochę przekłamane, buuu
Oto kilka płytek i deków z tej kolekcji Ethnic do łazienki dla babeczek.
Jest jeszcze więcej decorów i listewek ozdobnych różnego rodzaju, ale wklejałabym je chyba przez tydzień, hehe....

Tylko kolorki jak zwykle trochę przekłamane, buuu
Oto kilka płytek i deków z tej kolekcji Ethnic do łazienki dla babeczek.
Jest jeszcze więcej decorów i listewek ozdobnych różnego rodzaju, ale wklejałabym je chyba przez tydzień, hehe....

ninjacorps
Marcóweczka 2008
Stefanna - dekor w kwiatuszki śliczny!
Przesuwka wygląda niesamowicie - efekt wart będzie tej kasy!
U nas porządek względny raczej
Jeszcze garaż zawalony. Tylko z tym cholernym bankiem czekam bo przecież znów mi się terminowość robót opóźni 
U nas porządek względny raczej

Jak dobrze że tu weszłam!
My na przełomie grudnia- stycznia mamy dostac mieszkanie. Będzie, jak to określiła moja koleżanka - klitkowate, trzy maleńkie pokoiki, razem 55 m, ale nasze własne i to najważniejsze.
Póki co, musimy zrobić podłogi, szafy wnękowe, kuchnię, łazienke i pokój dzieci. Na więcej nie starczy pieniędzy, więc wstawimy to co mamy i będziemy stopniowo urządzać w miarę przypływu gotówki.
Teraz siedzimy w programach do projektowania i usiłujemy upchnąć wszystkie potrzebne sprzęty w naszych maleńkich pomieszczeniach.
Stefanna, śliczne sypialnie! I piekne kafelki, z jakiej to firmy?
Ninja, może Ty sie minęłaś z powołaniem? Może w poprzednim wcieleniu jeździłaś ciężkim sprzętem?
My na przełomie grudnia- stycznia mamy dostac mieszkanie. Będzie, jak to określiła moja koleżanka - klitkowate, trzy maleńkie pokoiki, razem 55 m, ale nasze własne i to najważniejsze.
Póki co, musimy zrobić podłogi, szafy wnękowe, kuchnię, łazienke i pokój dzieci. Na więcej nie starczy pieniędzy, więc wstawimy to co mamy i będziemy stopniowo urządzać w miarę przypływu gotówki.
Teraz siedzimy w programach do projektowania i usiłujemy upchnąć wszystkie potrzebne sprzęty w naszych maleńkich pomieszczeniach.
Stefanna, śliczne sypialnie! I piekne kafelki, z jakiej to firmy?
Ninja, może Ty sie minęłaś z powołaniem? Może w poprzednim wcieleniu jeździłaś ciężkim sprzętem?
stefanna
Marcóweczka '08
Stefanna - dekor w kwiatuszki śliczny!
Dzięki Ninja...nieskromnie powiem, że mi też się podoba....

Remeny jeśli pytasz o te ostatnie to firma nazywa się Azuvi - chyba włoskie...
Myślę, że na pewno znajdziesz je w Max-Flizie na Zakopiance.
No i pochwal się gdzie to mieszkanko? I z ciekawości zapytam: kupujesz od dewelopera?!
reklama
Podziel się: