reklama
stefanna, kupujemy na Złocieniu (Bieżanów) od dewelopera - Spółdzielni Śnieżka. Jak na razie obyło się bez najmniejszych problemów. Byliśmy tam dwa tygodnie temu i trochę się przeraziliśmy, bo na planach to mieszkanie wyglądało na większe... Ale na nic więcej nie było nas stać, więc dobre to co jest.
A dodatkowym plusem jest to, że będziemy mieszkać na niskim parterze i będziemy mieć dwa ogródki (zawsze będzie można postawić namiot i będzie dodatkowe pomieszczenie
W MaxFlizie byłam, raz. Weszłam, załamałam się i wyszłam. To nie nasza półka, niestety.
Jak będziecie się spotykać w Ikei to mnie też prosze włączyć
A dodatkowym plusem jest to, że będziemy mieszkać na niskim parterze i będziemy mieć dwa ogródki (zawsze będzie można postawić namiot i będzie dodatkowe pomieszczenie
W MaxFlizie byłam, raz. Weszłam, załamałam się i wyszłam. To nie nasza półka, niestety.
Jak będziecie się spotykać w Ikei to mnie też prosze włączyć
stefanna
Marcóweczka '08
Remeny ważne, że będzie Wasze, no i wcale nie jest takie małe!;-)
No i super, że będziesz miała ogródek i to z dwóch stron - zawsze fajnie dla dzieciaczków, bo raz dwa będziesz je mogła na trawkę wystawić, hehe

Czyżby numer 38 w budynku C był Twój..?!
A co do Max-Flizu to nawet nie wiem jakie tam są ceny, bo nie zdążyłam sprawdzić....
Wpadłam w ostatniej chwili i nie wiedziałam na co patrzeć i w ogóle od czego zacząć oglądanie...Dopiero tak po 10-ciu minutach ochłonęłam i zaczęłam normalnie myśleć, hehe...
Ale jak wróciłam do domu, to powiedziałam do Mężusia że wybieram tu na miejscu w naszych sklepach, bo nie będę się katować. Co z tego, że kafle piękne, jak ceny pewnie jeszcze piękniejsze, no i i tak ich nie kupię......
Weronika no faktycznie podobne... ;-)
Chyba się zapatrzyłam na Twoje i podświadomie szukałam podobnych, hehe
Fajnie, że macie już drzwi, a panele raz dwa się układa, więc teraz to już szybciutko będziesz miała podłogi!
Mrowa do naszej łazienki wklejałam już wcześniej, takie całkiem proste, ale mam nadzieję, że Pani wymyśli coś ciekawego!:-) Mi się podobało Inverno z Tubądzina, ale Mężuś powiedział, że nie chce w swojej łazience żadnych kwiatków i już!
O takie:
Jak któraś łazienka wyjdzie bardzo drogo, to się z nimi przeprosimy, hehe

No i super, że będziesz miała ogródek i to z dwóch stron - zawsze fajnie dla dzieciaczków, bo raz dwa będziesz je mogła na trawkę wystawić, hehe

Czyżby numer 38 w budynku C był Twój..?!

A co do Max-Flizu to nawet nie wiem jakie tam są ceny, bo nie zdążyłam sprawdzić....

Weronika no faktycznie podobne... ;-)

Fajnie, że macie już drzwi, a panele raz dwa się układa, więc teraz to już szybciutko będziesz miała podłogi!

Mrowa do naszej łazienki wklejałam już wcześniej, takie całkiem proste, ale mam nadzieję, że Pani wymyśli coś ciekawego!:-) Mi się podobało Inverno z Tubądzina, ale Mężuś powiedział, że nie chce w swojej łazience żadnych kwiatków i już!
O takie:

Jak któraś łazienka wyjdzie bardzo drogo, to się z nimi przeprosimy, hehe

Stefanna śliczna łazienka moze tak drogo nei wyjdzie;-)
powiem wam ze jak patrze na te cuda to żaluje ze dom mamy urządzony
bo teraz są świetne rzeczy a wtedy co myśmy urzadzali to te rzeczy były wkosmicznych cenach nie na nasza kieszen
w Max flizie niestety niektóre płytki sa cholernie drogie ale mzona wybrac w przystepnej cenie;-) u was w Katowicach anpewno amcie neizływ ybór nie to co u nas

powiem wam ze jak patrze na te cuda to żaluje ze dom mamy urządzony

bo teraz są świetne rzeczy a wtedy co myśmy urzadzali to te rzeczy były wkosmicznych cenach nie na nasza kieszen

w Max flizie niestety niektóre płytki sa cholernie drogie ale mzona wybrac w przystepnej cenie;-) u was w Katowicach anpewno amcie neizływ ybór nie to co u nas

Stefanna, nasze to 6 w A 
W MaxFlizie zobaczyłam śliczne płyteczki, patrzę na cenę... 1000 zł (tysiąc) za metr. Myślę, pomyliłam się. Albo oni sie pomylili. Patrzę na następne - to samo.
Tomek sie często śmieje że jak wejdę do sklepu, to bezbłędnie, nie patrząc na ceny, wybiorę to co najdroższe
Potem poszliśmy na piętro, popatrzeć na meble. Komoda, malutka, wąziutka, za 3 tys, mebelki do dziecinnego pokoju, prościutkie, drewniane, kolorowe... 20tysięcy. No to zgarnęłam rodzinę i poszliśmy do Castoramy
Do roboty, wczoraj pobuszowałam po forum, poobijałam sie i teraz nie wiem jak sie wyrobię :/
W MaxFlizie zobaczyłam śliczne płyteczki, patrzę na cenę... 1000 zł (tysiąc) za metr. Myślę, pomyliłam się. Albo oni sie pomylili. Patrzę na następne - to samo.
Tomek sie często śmieje że jak wejdę do sklepu, to bezbłędnie, nie patrząc na ceny, wybiorę to co najdroższe
Potem poszliśmy na piętro, popatrzeć na meble. Komoda, malutka, wąziutka, za 3 tys, mebelki do dziecinnego pokoju, prościutkie, drewniane, kolorowe... 20tysięcy. No to zgarnęłam rodzinę i poszliśmy do Castoramy
Do roboty, wczoraj pobuszowałam po forum, poobijałam sie i teraz nie wiem jak sie wyrobię :/
Stefanna - no panele musimy kupić
sama nie wiem jakie (tzn. chce bardzo jasne lub bardzo ciemne - a te każdy mi odradza bo strasznie widać brud :-().
Co do płytek to Inverno mamy w łazience na górze :-)
białe i pomarańcz a posadzka z Opoczna też prawie biała ( w delikatne smugi), bo, jak Twój mąż, nie jestem zwolenniczką motywów kwiatowych
;-)
Co do spotkania to jak najbardziej, ale nie potrafie na chwilę obecną powiedzieć kiedy :-(
Marmur do kominka mamy mieć pod koniec tego tyg to pewnie mężul weźmie się za niego, bo teraz stoi sobie i czeka na "podeście" z cegieł;-) Choć nie wiem jak wyjdzie bo jest milion robót, które trzeba zrobić, a wszystkiego na raz się nie da :-(
a jeszcze pasowałoby zrobić docieplenie przed zimą ....
:-
szok:

Co do płytek to Inverno mamy w łazience na górze :-)

Co do spotkania to jak najbardziej, ale nie potrafie na chwilę obecną powiedzieć kiedy :-(
Marmur do kominka mamy mieć pod koniec tego tyg to pewnie mężul weźmie się za niego, bo teraz stoi sobie i czeka na "podeście" z cegieł;-) Choć nie wiem jak wyjdzie bo jest milion robót, które trzeba zrobić, a wszystkiego na raz się nie da :-(
a jeszcze pasowałoby zrobić docieplenie przed zimą ....

skaba1
sierpień'05 marzec'08
stefanna no no tropisz nieźle:-):-) ale ostatnio FM tez zaniedbuję.. tyle, że tam to dość często mnie mężunio wyręcza i fotki wkleja, bo jego familia dalekooo i domaga się relacji z budowy.. ale fakt - jak tylko mam czas to drążę tematy budowlane, bo mnóstwo decyzji pzrede mną, a ja bladego pojęcia nie mam..

reklama
stefanna
Marcóweczka '08
Weronikaa powolutku i po kolei - wszystko się zrobi!;-)
Ale doskonale Cię rozumiem, bo czasami to chciałabym żeby kilka rzeczy na raz robić, a nie ma czasu nawet na te najważniejsze...:-(
Co do paneli to mi też podobają się ciemne, ale chyba jednak górę zrobię w czymś jaśniejszym. Tylko na dole zrobimy salon i naszą sypialnię w jakimś ładnym brązie - może jatoba...Zobaczymy jeszcze...
Niestety zraziłam się do ciemnej podłogi, bo wszyscy nasi znajomi takie mają - wiadomo: teraz taka moda... Ale jak mi dziewczyny mówią, że odkurzą i umyją podłogi, a na drugi dzień już pełno "cićków" do kątach lata, to mi się odechciewa, bo nie mam zamiaru codziennie ze szmatą latać...
No i przypominam się o fotki drzwi wejściowych i w ogóle wszystkiego co Ci już przybyło od tego czasu - może łososiową łazienkę wkleisz?!;-)
A jak tam z wyborem kanapy - podjęliście już jakąś decyzję?!
Skaba to możemy sobie podać rączki, bo ja też grzebię i szukam, a im więcej szukam i oglądam, to mam większy mętlik w głowie...

A na jakim teraz jesteście etapie z budową, bo daszek chyba skończony, ale jakiś przestój u Ciebie widzę...?!
No i pochwal się halogenkami!
Remeny to dobre masz oko, hehe
A już myślałam, że tylko ja taka zdolna jestem!;-) Z tego co piszesz, to chyba sobie odpuszczę wyprawę do tego Max-Flizu, bo czego oczy nie widzą tego sercu nie żal, prawda...?! Tu i tak mam taki wybór, że na nic się nie mogę zdecydować, buuuu

Co do paneli to mi też podobają się ciemne, ale chyba jednak górę zrobię w czymś jaśniejszym. Tylko na dole zrobimy salon i naszą sypialnię w jakimś ładnym brązie - może jatoba...Zobaczymy jeszcze...

No i przypominam się o fotki drzwi wejściowych i w ogóle wszystkiego co Ci już przybyło od tego czasu - może łososiową łazienkę wkleisz?!;-)

A jak tam z wyborem kanapy - podjęliście już jakąś decyzję?!
Skaba to możemy sobie podać rączki, bo ja też grzebię i szukam, a im więcej szukam i oglądam, to mam większy mętlik w głowie...

Remeny to dobre masz oko, hehe

Podziel się: