reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

reklama
Stefanna ślicznie... no brak słów po prostu. A jak to będzie wyglądało na żywo, wiosną jak będzie rosło, kwitło, wypuszczało....:tak::tak:

Stefanna- panele układa się banalnie prosto (jak puzzle) tylko kolana później bolą :-D
A ogród po prostu bajka!:rofl2::-)
My pewnie na wiosnę coś zaczniemy myśleć o urządzeniu frontu (bo po rozkopaniu wody i kanału jest masakra:szok:) za to tył to istny sad - jabłka, wiśnie, czereśnie, śliwki białe i fioletowe i czort wie co jeszcze :baffled: Na około wokół granicy posadziliśmy choinki, ale coś trzeba będzie z tym zrobić :sorry2:

aaa zapomniałam, wczoraj mężul odpalił kominek - ale się cieplutko zrobiło :-) aż nie chciało się do domu jechać (a on mi na to "przecież jesteś w domu":-D)

Już nabiera po malutku kształtów:-)

Stefanna jestem pod wrażeniem Twojego ogrodu :tak:
My musimy przez zimę też stworzyć jakąś koncepcję naszego ogrodu, bo mamy nie licząc domu ponad 3000 m do zagospodarowania a z pierwotnych chaszczy zostawiliśmy tylko jedną wierzbę. Myślimy żeby zrobić sobie na około 100 m taki mini-sad z drzewami owocowymi i na 100 m ogródek warzywny, no ale co zrobić z resztą?

Stefanna, wizualizacja ogrodu wygląda zjawiskowo! Też bym tak chciała:tak:
Na pewno w rzeczywistości będzie wyglądać jeszcze okazalej:-)
Weronikaa, a gdzie fotka kominka?!:-D;-)
Asia, a może mini plac zabaw dla dziewczyn, czyli taki małpi gaj;-)

Ajjjj Beti:-D widać, że Twoje dziecię jeszcze nie mobilne, bo byś AsiM nie proponowała małpiego gaju na 3 000 metrów:-D;-);-);-) Co by było jakby się rozpełzły ;-):-ppół dnia szukania:-D

reklama
Stefanna jestem pod wrażeniem Twojego ogrodu :tak:
My musimy przez zimę też stworzyć jakąś koncepcję naszego ogrodu, bo mamy nie licząc domu ponad 3000 m do zagospodarowania a z pierwotnych chaszczy zostawiliśmy tylko jedną wierzbę. Myślimy żeby zrobić sobie na około 100 m taki mini-sad z drzewami owocowymi i na 100 m ogródek warzywny, no ale co zrobić z resztą?

Moze Pole do paintball'a :-D:-D:-D

Do góry