ninjacorps
Marcóweczka 2008
No Asia - schody prawdziwy wypas!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

takie dziwne ze mnie stworzenie;-)
.
czekamy na fotki
. U nas jesteśmy już chyba na połowie
(już mamy taki układ mieszkanka jak chcieliśmy mieć). Teraz jestem na etapie wymyślania aranżacji do pokoju Tosi (dla mnie to coś nowego
). Dziewczyny czy któraś z was ma bądź planuje może łóżko piętrowe dla maluszka/maluszków. Mi się strasznie podoba łóżko firmy flexa (takie ze zjeżdzalnią a na dole taki "namiocik") ale kurcze nie wiem czy się w końcu na niego zdecydujemy bo jest drogie
. Ale strasznie mi się podoba
. Poza tym rośnie razem z dzieckiem.
Ja u siebie bym zmieniła jedynie rozwiązania w górnej , jeszcze nie zrobionej łazience ale to już moje zaniedbanie a nie wina projektu. Wybierając projekt kierowałam się jedynie wnętrzem, by nie robić żadnych zmian (dlatego nasz dom na "stodołowaty" wygląd z zewnątrz ale mi to kompletnie latało )

Ale dachu to będzie kaaaaaał...
Poza tym cieknie nam z komina jak są większe deszcze i mamy zaciek w kącie na klatce i u dzieci w pokoju.Tysiąc razy blacharz poprawiał, Mariusz też wyłaził i zaklejał, ale to i tak nic nie daje jak dłużej pada.