reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może Czę-100-chowa???:)

Daruś bardzo dziękuje za całuski i prosi o jeszcze:-D
To chyba taki etap u naszych łobuziaków, Daruś nie był chory,a też wymusza wszystko płaczem:tak: Daruś z kolei uwielbia być noszony na "barana", odwraca się tyłem i mówi yyyyy(co oznacza weź mnie na barana):-D
Mówisz,że Ani żebra odstają, ciekawe co to oznacza, ja u Darusia nic takiego nie zauważyłam:dry: Daj znać co powiedziała lekarka.
Poczekamy zobaczymy, też mam taka nadzieję,że to chwilowe u Madzi:tak:
W sobotę u nas była moja kuzynka z moim chrześniakiem (14 lat), Daruś równiez bardzo ładnie się z nim bawił.:tak: :-)

Nie słyszałaś gdzieś o przyjęciach do pracy, bo mój mąż ciągle szuka i nic, kurczę co się dzieje w tym kraju z pracą?:-(
Jak tam z internetem?
Dobra spadam, bo mały już mi wszystko z biurka pozrzucał i bierze się za monitor:wściekła/y:
Pozdrawiam

reklama
Witam Ilonka.
Jeszcze mam net ale pewno od nowego miesiąca nas odetną :-(. Na szczęście mamy awaryjny modem wdzwaniany. Na chwilkę będę mogła wejść na net.
Z tymi żebrami Ani to jednak chyba nic poważnego, bo po "oglądnięciu" żeberek rodzicieli stwierdziliśmy, że mnie tak samo odstają więc to chyba sprawa dziedziczna. Ale spytam lekarkę.
Jutro próba łapania moczu... i ostatnia szansa na badania na skierowanie... a potem to tylko płatnie mogę zrobić. Ehhh.... Wezmę jakąś miseczkę dzisiaj wygotuję i włożę w nocnik, i może nie wyjdą takie złe wyniki. Tylko żeby chciała panna Anna zrobić siusiu.
Ania ostatnio lubi tańczyć a szczególnie do tego: YouTube - Titou Le Lapinou - Le titou
i przy tym: YouTube - Titou Le Lapinou - Le Coucou du Titou
Nie słyszałam niestety o pracy, nie interesuję się częstochowskim rynkiem pracy póki praca jest. Ale na pewno Dariusz senior w końcu znajdzie coś fajnego. W naszym kraju... :wściekła/y::szok::angry::chief::frown::growl::unibrow::surprised::errr::crazy:
Film się zaczął na tvn...
Pozdrawiam a od Ani buziaki dla Darusia :-) :-*

Hej,
ciszę się,że to nic poważnego, ale faktycznie upewnij się.:tak:
Czemu robisz badania Ani przecież ostatnio było chyba wszystko w porządku?
Fajne te stronki muszę Darusiowi puścić zobaczymy czy mu się spodoba.:tak: :-)
Darus dzisiaj nie chciał iść do domu ze spacerku, babcia mówiła,że zamykał drzwi i ją ciągnął z powrotem, ale faktycznie ostatnio nawet pogoda mu nie przeszkadza tak lubi przebywać na dworze. Latem to chyba będzie przychodzić tylko na posiłki i z powrotem na dwór.:tak: :-D
Idę jutro w końcu na badania ogólne i na wymaz z gardła, mam nadzieję,że będzie wszystko dobrze.
Dzisiaj poskładałam trochę CV do kilku firm zobaczymy może ktoś mnie przyjmnie, oby.
Jak Ania radzi sobie z nocniczkiem, bo my narazie nie próbujemy, czekamy na cieplejsze dni.
Pozdrawiam

Witam.
Oczywiście sprawdzę te żeberka.
Ostatnio badania nie wyszły jak trzeba (najprawdopodobniej błąd pobrania) i stąd powtórka po dwóch tygodniach (no może ciut nam się przedłużyło przez chorobę).
Spodobały się Darusiowu piosenki z króliczkiem?
Ania średnio przepada za dworkiem. Ale latem chyba lepiej będzie. Dzisiaj byłyśmy chwilę, bo wiało. I wchodziła mi ciągle w krokusy. A wczoraj pędem do kałuży i ciap rękawiczką. Ale miała radochę.... a ja nie zdążyłam.
Napisz, jak wyszły badania i wymaz.
Powodzenia z tymi CVkami, tzn, żebyś znalazła fajną pracę.
W dalszym ciągu wysadzam Anię po spaniu i nieraz w ciągu dnia. Nieraz uda mi się przydybać Anię, jak się "podejrzanie" zachowuje i udaje się złapać co-nieco do nocniczka. Ale sama nie woła. CHociaż dzisiaj powiedziała: mam si ale nic nie zrobiła. A rano posadziłam ją, włączyłam baje i poszłam się myć. Przyszła do mnie do łazienki i tam się zesikała :baffled:. W końcu przecież załapie, no nie? I oczywiście czekam na ciepłe dni, niech bez pieluchy lata wtedy.

Hejka,
daj znać jak tam badania Ani?

Jedna piosenka z ptaszkiem mu się spodobała(bardziej chyba ptaszek), a ta druga to tak sobie.

Dzisiaj był przepiękny dzionek, ostatnio to nawet dwa razy wychodzimy na dworek, no chyba, że mamie się nie chce.:tak: :no:

Jutro jadę po badania, to zobaczę jak wyszły i dam znać.:tak:

Jeśli chodzi o pracę, to mam już dość, wciąż mam za małe dziecko i nie pomagają wyjaśnienia, że babcie się będą zajmować wnuczkiem:wściekła/y:

To wielkie brawa dla Ani, są postępy, bo Darus to nawet na nocnik nie chce siadać. Dzisiaj zabrakło mi pampersów i czekaliśmy na dostawę od babci, więc zmuszona byłam założyć Darusiowi pieluchę tetrową, ale była awantura, na szczęście dał sobie wytłumaczyć i pozwolił założyć. W między czasie wołał baba baba( co oznaczało żeby przyjechała z pampersami):tak: :-D

Ania też wchodzi na stół, biurko?,bo Daruś ostatnio zaczął się wspinać, z krzesła wchodzi na biurko i wczoraj mi spadł, a tyle razy mu tłumaczę, że nie wolno, a on sobie nic z tego nie robi i dzisiaj na chwilkę się odwróciłam i patrzę, a on siedzi na biurku zadowolony, nic ale to nic mnie nie słucha:no: :wściekła/y:

Pozdrawiam

Z okazji Dnia Kobiet wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, zdrowia , mocy śmiechu i słodkości, mało smutku oraz łez.
Życzy Daruś i jego tatuś

reklama
Hej Ilonka.
Dziękujemy za kobitkowe życzenia od Dariuszów. I od mojego Darka spóźnione życzenia - żeby tak serdeczny dla kobiet dzień trwał co dzień :-)

Do góry