A-ASIA
Fanka BB :)
my na rehabilitacja w przychodni na sobieskiego-fajnie nam sie udało bo jak szłam na usg bioderek to wcześniej poszłam zarejestrować się do dr od rehabilitacji - ta dała od razu 5 zabiegów i pierwszy był dziś - w zasadzie to malutka miała wymasowane rączki i nóżki i do tego po serii 20 ruchów na wszystkie stawy - następne zajęcia mam jutro - tak się poumawiałam że jeszcze przed świętami wyrobię się nawet z wizytą kontronlą u dr i wtedy będzie ocenione czy jeszcze cosik potrzeba czy już ok... mi rehabilitantka kazała minimum 2 razy dziennie robić to co ona mi dziś pokazała ale oczywiście tak po pierwszym razie to ja wszystkiego nie zapamiętałam... na jutro mam pomysł żeby jechać z teściowąbo to dopiero na 15 żeby też widziała i chociaż raz z malutką poćiwczyła jak mała będize u niej bo jak ją odbiiream to jestem w domu ok 16 to już 2 razy nie dam rady przed spaniem z malutką poćwiczyć... no nic -zobaczymy - bo dopiero na wieczór będę dzownić do teściowej...
z tym wspólnym spacerem to świetny pomysł - jestem jak najbardziej za!! tylko ja dysponuję czasem tylko w poniedziłki i środy bo w pozostałe dni to do teściowej malutką zawoże... musze zmykać odezwę sie jutro
z tym wspólnym spacerem to świetny pomysł - jestem jak najbardziej za!! tylko ja dysponuję czasem tylko w poniedziłki i środy bo w pozostałe dni to do teściowej malutką zawoże... musze zmykać odezwę sie jutro
Jak dla mnie Igorek ciut za mały, bo kości jeszcze się kształtują, ale to moje zdanie. Może lepiej, żeby poraczkował po mieszkaniu? Ja wolę, żeby Paulinka nauczyła się chodzić przy meblach, a upadków i tak nie unikniemy. ;-)
wywiał Was ten wiatr???