reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzebinko, Moreme, Beatko- jak bym chciala moc wkrotce ogloscic nowine, doloze wszelkich staran....zeby tak bylo. Juz ja przepedze ta wstretna @ na 9 miesiecy.teraz czuje sie silniejsza wiec nie sie ta @ lepiej nie zbliza...
i taka wypowiedź mi sie bardzo podoba, pełna optymizmu, chęci działania i wiary w sukces

A dla męża ugotuje bigosik bo uwielbia, gołąbki, jakąś pieczeń trzeba się wykazać......
grunt to dobre przywitanie i przygotowanie, a reszta sama już poleci

miłego dnia

Medio zadają- na niedziele czytanki, i w tygodniu do pisania literki albo słówka w zeszycie całą stronę. Wiesz ja jestem za- jak pójdzie do szkoły nie będzie zszokowany tym że ma coś zadane do domu. Z pisaniem nie ma problemu, sam siada i odrabia, ale z czytanką siedzę z nim i go trenuje......;-);-);-)
W domu mamy 60 kartkowy zeszyt i codziennie w nim coś sobie pisze, chociaż 4-6 linijek więc spoko. Jest zaprawiony w boju chłopak.....;-);-);-)
W domu mamy 60 kartkowy zeszyt i codziennie w nim coś sobie pisze, chociaż 4-6 linijek więc spoko. Jest zaprawiony w boju chłopak.....;-);-);-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Z pisaniem nie ma problemu, sam siada i odrabia, ale z czytanką siedzę z nim i go trenuje......;-);-);-)
oby mój Kacperek też w tym wieku był taki chetny do nauki

miłego wieczorku

reklama