reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Altoids ja też jestem zawiedziona....hihihi.....ale pomysł niezły prawda.;-);-);-)
A dla męża ugotuje bigosik bo uwielbia, gołąbki, jakąś pieczeń trzeba się wykazać......hihihi.....;-)

Dobranoc

reklama
Jarzebinko, Moreme, Beatko- jak bym chciala moc wkrotce ogloscic nowine, doloze wszelkich staran....zeby tak bylo. Juz ja przepedze ta wstretna @ na 9 miesiecy.:wściekła/y:teraz czuje sie silniejsza wiec nie sie ta @ lepiej nie zbliza...

i taka wypowiedź mi sie bardzo podoba, pełna optymizmu, chęci działania i wiary w sukces :tak::-) z takim nastawieniem, to nie może być inaczej :tak::-) powodzenia

A dla męża ugotuje bigosik bo uwielbia, gołąbki, jakąś pieczeń trzeba się wykazać......

grunt to dobre przywitanie i przygotowanie, a reszta sama już poleci :tak::-) i na efekty nie będziemy musiały długo czekać, a do tego te wcześniejsze gadżety, o których pisałaś, ho ho ho :tak: oj będzie się działo :tak::-D

miłego dnia :cool2::happy2::cool2:

Medio u nas dziś nie pada, ale wietrznie to jest.....;-);-);-)

Ja zaraz lece do przedszkola po zeszyty Oskara, trzeba nadrobić zaległości.

Medio zadają- na niedziele czytanki, i w tygodniu do pisania literki albo słówka w zeszycie całą stronę. Wiesz ja jestem za- jak pójdzie do szkoły nie będzie zszokowany tym że ma coś zadane do domu. Z pisaniem nie ma problemu, sam siada i odrabia, ale z czytanką siedzę z nim i go trenuje......;-);-);-)
W domu mamy 60 kartkowy zeszyt i codziennie w nim coś sobie pisze, chociaż 4-6 linijek więc spoko. Jest zaprawiony w boju chłopak.....;-);-);-)

Z pisaniem nie ma problemu, sam siada i odrabia, ale z czytanką siedzę z nim i go trenuje......;-);-);-)
W domu mamy 60 kartkowy zeszyt i codziennie w nim coś sobie pisze, chociaż 4-6 linijek więc spoko. Jest zaprawiony w boju chłopak.....;-);-);-)

oby mój Kacperek też w tym wieku był taki chetny do nauki :tak: pogratulować Beatko wspaniałego synka :tak:

miłego wieczorku :cool2:

reklama
Do góry