reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witajcie kochane
ja dzis tylko na krotko, bo za bardzo czasu nie mam, latam dzis jak bym miala motorek w tylku. mamy dzis gosci na kolacji, wiec musze posporzatac i ugotowac....
A dzis nawiedzila mnie @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, wiec jednak nadzieja o fasolce w tym miesiacu prysla, jak banka mydlana.....:wściekła/y:. Ale to nic- mam nadzieje ze to juz ostatnia @ malpa wredna, bo zameirzam zafasolkowac w przyszlym miesiacu i koniec.

Jarzebinko- dzieki kochana, mam pozytywne natawienie, wiec zobaczymy....
Beatko- ale Ty dobra zona jestes, tyle smakoloykow nagotujesz- maz Cie chyba bedzie na rekach nosil....

Ok, lece dalej do roboty, bo sie nie wyrobie....Milego wieczorku i nocki...

reklama
witam sobotnio !!! :-D
u nas też dzisiaj okropna pogoda, :no: pada deszczyk , wieje wiaterek :wściekła/y: nieprzyjemnie,że hej :no:

kupiłam małemu w końcu papcie do żłoba, to naprawdę była wielka filozofia zakupić takie paputy, ale najważniejsze,że już są :tak:
a teraz chwilka relaksu, i muszę się cofnąć o kilka postów, bo chyba upieke ten placek polecany przez ................ niepamietam którą, ale zachwalała, więc może spróbuję :tak::tak::tak:

jarzebinka not o cyz ja moge wpasc na to ciasto
a ja mam tiramisu,,ale moj m nie chce go jesc,bo nie lubi ciast z kremami,,,,ale troszke jadł wczesniej,,a teraz ja zjadam,hehee

Ewcia mój mąż i ja uwielbiamy ciasta z kremem, im więcej kremu tym lepiej...... a torty to już raj dla takich smakoszy.....;-) S mówi że biszkopty, babki, drożdzówki to nie ciasta.....;-);-);-)

jarzebinka not o cyz ja moge wpasc na to ciasto
a ja mam tiramisu,,ale moj m nie chce go jesc,bo nie lubi ciast z kremami,,,,ale troszke jadł wczesniej,,a teraz ja zjadam,hehee

na ciasto możesz wpaść, ale jutro, bo zanim je upieke, to chyba północ wybije :no: dziecko moje jest dzisiaj tak zajmujące,że nóg już nie czuję, a do 20.00 jeszcze tyle czasu,że ..................................................................................:szok:

Ewcia mój mąż i ja uwielbiamy ciasta z kremem, im więcej kremu tym lepiej...... a torty to już raj dla takich smakoszy.....;-) S mówi że biszkopty, babki, drożdzówki to nie ciasta.....;-);-);-)

a ja dzisiaj tylko murzynka piekę :confused: a Twój mąż to ma gust ciatowy jak moja mama, kremy i tylko kremy, :tak: a ja tam lubie wszystko, z wyjątkiem placka ze śliwkami i rabarbarem :sorry2:
a Wy pieczecie jakieś słodkosci cotygodniowo, na każdą niedzielę ?????

Jarzębinko jak jest mąż to pieke, a jak nie ma go w domu to zawsze kupie gotowca....hihihi.... A murzynka uwielbiam, może wpadne na kawałek......;-);-);-)

reklama
Hej Dziewczynki!!! Tak wiem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:... Dlugo mnie tutaj nie bylo....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:... Pseplasam...:zawstydzona/y:... Wybaczycie?? Chcialam nadrobic zaleglosci ale jest to niemozliwe do zrealizowania bo tyle tutaj napisalyscie ze chyab wiecznosc to zamalo zeby to nadrobic:-(... Mam mala prozbe...Glupio mi o to prosic ale.... Napiszecie mi Slonca pokrotce co tam u Was sie dzialo jak mnie tutaj nie bylo?? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja caluje Was bardzo goraco i serdecznie i czekam na odpowiedz od Was Siostrzyczki;-)... I jak cos jestem gotowa poniesc kazda kare jaka mi wyznaczycie za tak dlugo nieobecnosc...:-(

Do góry