reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

A ja mykam do mojej siory,,,zadzownila,ze do domu jedize,,pozno troszke,ale coz obeicąlam dizekcu,a ona jutro i pojutrz nie ma czasu,,no to jade,pa
bede zapewne wieczorem,,no bo jak mogabym nie byccccccccccccc

reklama
Ewcia a jak, tylko my wieczorkiem jesteśmy na bb, .....;-);-);-) reszta działa....hahahaha....... a my albo chłopa nie mamy przy sobie, albo mamy @, albo mężowie mają focha.....;-)

ja też jestem ...i pewnie później też będe, bo dzisiaj mecz w telewizorku, więc męża i tak do konca meczu nie uświadczę, więc do wieczorka :tak::-D:tak: teraz kąpiel małego i spanko

czesc

zyje, zyje, tylko jakos kiepsko ostatnio z czasem, ale nie z powodu dzialanek...:no:
w sumie tak mam duzo pracy, ze wracam pozno, a M jeszcze pozniej, wiec juz nie mamy sil, a teraz z reszta jest @@@....i z tego powodu mam dola malego.

Ale sie ciesze ze u Was wszytsko dobrze, w sumie to tu stala ekipa jest na BB...Wy juz macie chociaz po jednym dziecku....jak ja bym chciala do Was dolaczyc. Wiem ze jestem monotonna, ale znow mi wracaja mysli pesymistyczne, ze nam sie nigdy nie uda.

Beatka, Ewcia, korzystajcie na maxa, poki chlopy w domu, co to za obijanie...;-)
Prawda Jarzebinko, ze one powinny 24h na dobe dzialac? ;-)

niedawno wyczytylam w internecie, ze jak sie nie je miesa to moga byc problemy z zajsciem, a ja prawei w ogole nie jem miesa...tylko same rosliny, moze to jest problem....Czy ktoras z Was tez nie lubi miesa?

ja też jestem ...i pewnie później też będe, bo dzisiaj mecz w telewizorku, więc męża i tak do konca meczu nie uświadczę, więc do wieczorka :tak::-D:tak: teraz kąpiel małego i spanko

Jarzebinko- znam ten bol....moj to doslownie caly dzien podniecony jest jak ma byc jakis wazny mecz, i nie wolno mu przeszkadzac, jak oglada....ja mu tylko delikatnie kolacyjke posuwam....hihi, ale te chlopy smieszne
na szczescie jak ja ogladam seriale to moj tez siedzi wtedy cicho....i przynosi mi herbatke na przyklad....

a ja prawei w ogole nie jem miesa...tylko same rosliny, moze to jest problem....Czy ktoras z Was tez nie lubi miesa?

w tej kwestii nie mam zielonego pojęcia :happy:

Jarzebinko- znam ten bol....moj to doslownie caly dzien podniecony jest jak ma byc jakis wazny mecz, i nie wolno mu przeszkadzac, jak oglada....ja mu tylko delikatnie kolacyjke posuwam....hihi, ale te chlopy smieszne
na szczescie jak ja ogladam seriale to moj tez siedzi wtedy cicho....i przynosi mi herbatke na przyklad....

u nas jest mały problem, bo mamy jeden pokój i jak są mecze to zregóły mały śpi, ale na szczęście ma dobry mocny sen bo mu euforia tatusia nie przeszkadza :-D;-)chociaż wczoraj akurat to mały mógłby się nieźle łaciny nauczyć, wynik 3:0 dla USA, więc radości nie było ................................ :no:

a dzisiaj znowu biało, ale za to ślicznie, bo świeci słoneczko :tak::-D:tak:

miłego dnia :rofl2:

Witam się dziś piękna pogoda!:-)
U mnie @ pełną parą. Ten cykl starankowy, mam męża przy sobie więc do dzieła.:tak:

reklama
Do góry