reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

dzieki Ewcia, wiedziałam gdzie mam pytać, bo na marcówkach 2005 same dziewczynki, i u kogo szukać rady :tak::-) my rowerek już mamy taki na 3 kołeczkach, więc na ten rok nie potrzebuje, dopiero za jakiś czas, dlatego myślałam o motorku, tymbardziej,że mój mąz tylko o motorze ostatnio mowi i ....... to temat nr jeden, wiec i mały chce tak jak tatuś,:tak::-D a jeszcze mam prośbę, jak będziesz miała chwilke i spojrzała na allegro czy jest taki jaki ma twoje dziecie i podesłała linka, to może było by mi łatwiej wybrać ????? :-p

reklama
altodis takie łezki są naturalne ja pamiętam że kiedy się staraliśmy to jak dowiedziałam się że kuzynka mojego J jest w ciąży popłakałam się tak że nie mogłam oddychać bo mi się po głowie tukło no fajnie że będą mieli maluszka ale co ona zrobiła takiego że jej się udało czym sobie na to zasłużyła uda się i Tobie choc wiem że czekanie to najgorszy możliwy ból ale dasz radę :tak::tak:
resztę cieplutko pozdrawiam i nieustannie trzymam za Was kciuki:tak::tak:

Ewcia, dzięki za zdjęcia, taki też ogladałam, ale wydawał mi sie troszke za mały , ale widzę, że pewnie byłby akurat :tak::-D bo znalazłam jeszcze troszke inny takego Harleja, i on jest troszeczke wiekszy więc może na troszke dłużej by starczył, ale przynajmniej juz wiem co i jak, dzięki :-D:tak: jeszcze tylko garaż by sie przydał i większe autko aby wozic to cudo na plac, gdzie mały mógłby jeździć :tak::-) ale pewnie jakby co to na wszystko znajdzie sie sposób ..... :tak::-)

cześć

Ewcia super ten motorek. Oskar dostał rower od zajączka.

Jarzębinko to synek się ucieszy z takiego motorka na bank.

Puchatko wtaj.

Altoids nie smutaj się, bedzie dobrze.

Jutro z Oskarem idę do kontroli- jest słaby i blady, ale już nie gorączkuje.

DOBRANOC

Beatko po takim wymeczeniu i zapewne malo jadł,,starcil witaminy itp takze pewnie słaby,,dostanie cos na wzmocnienie,,alboty mu podawaj jakies witaminki,,bidulek,,buziaki

reklama
a dzisiaj miłego dnia Wam życzę!!! :tak::-)

Beatko jak dzisiaj Oskarek ??? :happy:
ja swojego dzisiaj posłałam do żłobka, noc juz była spokojna, bez kaszlu, mam tylkonadzieję,że po dniu w żłobku wszystko nie wróci, ale to tylko 3 dni a potem 2 dni w domku to go wykuruje do reszty :-D:tak:;-):-)

Do góry