reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
ja chyba im bliżej terminu staranek za dużo zaczynam myślec i kombinować 
;-) jak jestem sama w domku to dumam, kombinuje, zagladam na allegro na artukuły dla dzieci :-) już to strasznie zaczynam przeżywać, a z M nie bardzo na takie tematy można rozmawiac, bo to facet i patrzy na to wszystko bardziej na trzeźwo i czeka spokojnie na czerwiec 
;-)

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Facet to tylko facet chłodna kalkulacja i trzeźwe spojrzenie , dobrze,że tak jest, zawsze jakaś równowaga w życiu wychodzi. Mój mąż taki sam;-).
ale musi ktoś taki być aby sprowadzic na ziemie, bo inaczej chyba byśmy ześwirowały

Witam
Mój S to też taki facet który nie lubi gadać o dzieciach z wyprzedzeniem. Za dużo z nim o tym nie rozmawiam, bo to tylko facet. Jest zainteresowany tylko przed @ czy już jest czy nie, i o wynik testu się pyta.
Medio nasi synkowie są w tym samym wieku....;-)
Jarzębinko ty za dużo nie kombinuj, bo znowu będziesz świrować.
Mój S to też taki facet który nie lubi gadać o dzieciach z wyprzedzeniem. Za dużo z nim o tym nie rozmawiam, bo to tylko facet. Jest zainteresowany tylko przed @ czy już jest czy nie, i o wynik testu się pyta.
Jarzębinko ty za dużo nie kombinuj, bo znowu będziesz świrować.
Medio
Fanka BB :)
Wiem Beatko;-)Witam
.

E
Ewcia81
Gość
Hej wam..
Beatko wkładałam go chyba tu i owdzie,,no i nie wytrzymal tego

musze zakupic,bo teraz oałam temat i nie wiem kiedy owulke mam,hmm,,,,i plodniaste,,jakos niby teraz według moich obliczen,ale tempa by sie zdąła,,takz ena pewno zakupie,,,,
jarzebinko szybkoz leci,zobacz juz kwiecien,,zaraz maj i czerwic,,takz ezleci,bedzie faolska syzbciutko,,,
Milego dniaaaaaaaaa
Beatko wkładałam go chyba tu i owdzie,,no i nie wytrzymal tego

musze zakupic,bo teraz oałam temat i nie wiem kiedy owulke mam,hmm,,,,i plodniaste,,jakos niby teraz według moich obliczen,ale tempa by sie zdąła,,takz ena pewno zakupie,,,,
jarzebinko szybkoz leci,zobacz juz kwiecien,,zaraz maj i czerwic,,takz ezleci,bedzie faolska syzbciutko,,,
Milego dniaaaaaaaaa
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
miłego 
a moje dziecię dzisiaj jednak poszło spać w południe, więc wczoraj to chyba taki chwilowy wybryk, a że był z tatusiem dopołudnia i poszaleli, to i zmęczony więc teraz smacznie śpi

bo ja dzisiaj rano leciałam do pracy pozałatwiać bieżące sprawy i teraz dalej sie lenię 

a moje dziecię dzisiaj jednak poszło spać w południe, więc wczoraj to chyba taki chwilowy wybryk, a że był z tatusiem dopołudnia i poszaleli, to i zmęczony więc teraz smacznie śpi

reklama