Medio
Fanka BB :)
Dokładnie tak Beatko, jakby się poznali to by pewnie fajnie razem sie bawili.;-)Medio to nasze chłopaczki prawie bracia.
.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak Beatko, jakby się poznali to by pewnie fajnie razem sie bawili.;-)Medio to nasze chłopaczki prawie bracia.
.
Jarzębinko jak synuś śpi to masz troszke czasu dla siebie.
Ewacia81 przepraszam,może nie doczytałam,ale z jakiego przedmiotu udzielasz korepetycji?Pozdrawiam.jarzebinko super,,rozwiazuj
Becia ty tez sie beirz ,niedlugo na prawko,,hihi
ja bylam u mamy,obiad zjedzony,,korki udzielone,kaska wplynela,,,
Teraz miesko dla m robieeeee
matematyka,,bo ja nauczycielka matmyyyEwacia81 przepraszam,może nie doczytałam,ale z jakiego przedmiotu udzielasz korepetycji?Pozdrawiam.![]()
hmm,wymieniac wszytskei,,haha,,troche tego amm,,Ewciu a co za mięsko robisz?????
Mój też i wogóle taki typowy chłopak z niego.;-)Jarzębinko a trudne te testy???? Słyszałam że jest 1200 pytań, to prawda.....;-)
Medio mój Oskar uwielbia zabawy w wojsko.....;-) Teraz jest u niego kleżanka i oglądają bajkę na CN....;-)
no raz na jakis czas trzeba,Ewciu woooooow ale się starasz....;-)
.