reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ewcia ale te słoiki robisz mężowi na droge ,czy potem żeby mieć mniej roboty????????????

Ale jestem głodna mam ochotę na pieczonego kurczaczka i frytki.....;-);-);-)

reklama
Ewcia ale te słoiki robisz mężowi na droge ,czy potem żeby mieć mniej roboty????????????

Ale jestem głodna mam ochotę na pieczonego kurczaczka i frytki.....;-);-);-)
Ja robie jemu,zeby sobie wzial do jedzenia,jak ebdize jechal,,teraz an dwa tyg przyjezdza i je zabiera potem ze soba,,bo jzu nie am co szamac

A ty masz zachcianki przed starankami,,,:laugh2::laugh2::laugh2:

Ewciu woooooow ale się starasz....;-)

Medio Oskar jest bardzo delikatny, ale ma bzika na punkcie armii i II wojny światowej, wczoraj S kupił mu film HITLER - ostatnie 10 dni.
Mój Krzysiu tez , ale zainteresowania ma jak typowy chłopak. Charakter wrażliwy, czuły i obrażalski, no i jak każdy skorpion pamiętliwy.Lubi wariować na świeżym powietrzu i zabawy sportowe.Ale,aż tak wojnami jak Twój Oskarek się nie interesuje hihihi taki film no no...jak dla nastolatka co najmniej

Dobranoc!
dobranoc_09.gif

czesc dziewczyny

Pozdrowienia ode mnie....u mnie nieciekawie, bo M musial wczoraj wyjechac pilnie na jakies spotkania i nie bedzie go tydzien czasu. W sumie nie chcial jechac, ale jego szef tak nalegal,ze nie wypadalo mu odmowic....No i dni plodne w tym miesiacu stracone....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wczoraj pol nocy plakalam przez to. Czulam jak mi pecherzyk pekl.....:wściekła/y:i tempke mam....Tylko meza nie ma.......

Ewcia- ale Ty kochana wywijasz w tej kuchni....jedenym slowem trafiasz do serca swojego meza przez zolodek......i to jest dobre podejscie.....

Beatko- ja czuje ze Ty to teraz zaskoczysz nas wszystkie w tym miesiacu i bedzie trafiony.......takie rozne zachcianki juz masz...to sa jakies znaki......

Jarzebinko- ucz sie na te prawko, zobaczysz jaki to komfort zycia....:laugh2: szkoda ze staranka przesuwacie na czerwiec, ale nie ma tego zlego.......najpierw mamusia musi byc zdrowa zeby fasolcia tez byla zdrowa....

Medio- mowisz, ze skorpiony sa pamietliwe.....jakbysmy teraz zaszly to by byl skorpion, tak? bo skorpiony sa z listopada....

czesc dziewczyny

Medio- mowisz, ze skorpiony sa pamietliwe.....jakbysmy teraz zaszly to by byl skorpion, tak? bo skorpiony sa z listopada....
Altodis tak są z listopada i końcówki października. Ale my naszego synka poczęliśmy tak mniej więcej w połowie lutego. Teraz to chyba na styczeń, by wypadł termin.To chyba koziorożec by był-zrównoważony i opanowany.:-p:rofl2:;-)

dzien dobry piatkowo, jutro weekend !!!! :tak::-D

Beatko, nie wiem ile jest tych pytań, ale jak rozwiązuje sie te zestawy egzaminacyjne, to idzie szybciutko i nie odczuwa sie tego ogromu :tak::-D ja we wtorek mam pierwszą pomoc i chyba koniec teori, potem wewnętzrny test i już jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazda .................... :tak::-)

Altoids, nie smutaj sie kochana, i nas już bociany krążą, za niedługo i beda u Ciebie, i uwiją sobie wspaniałe gniazdo, ......, cierpliwości

a wszystkim staraczkom i pozosytałym wielka buźka i miłego dnia :tak::-D:laugh2:

Cześć laseczki

Altoids nie smutaj się, będzie dobrze. A co do jedzenia, uwielbiam jeść....;-)

Jarzębinko a boisz się jazdy??????

Ale dziś u nas ładna pogoda

reklama
U nas tez nie najgorsza pogoda. Zaraz męża wyganiam do sklepu i później niech skosi trawnik. Ja zrobie obiadek, dziś serwuję łososia, mój synek ostatnio rozsmakował się w nim, więc robie mojemu niejadkowi:)

Do góry