reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

No wagnies Ty niedobra!!!;-) Aty,Aty dostaniesz;-)
To ja tu fluidki dla telmy zoastawiam, bo jej jeszcze nie było jak rozsyłalam, a Ty mi tu je znów podkradasz:dry: . Już pewnie z Kindzią macie całe, pełne słoiki!!! Tyle tego nazbierałyście, że na 6-raczki wam wystarczy:laugh2: :laugh2: :laugh2: :-p :-p :-p

reklama
No wagnies Ty niedobra!!!;-) Aty,Aty dostaniesz;-) To ja tu fluidki dla telmy zoastawiam, bo jej jeszcze nie było jak rozsyłalam, a Ty mi tu je znów podkradasz:dry: . Już pewnie z Kindzią macie całe, pełne słoiki!!! Tyle tego nazbierałyście, że na 6-raczki wam wystarczy:laugh2: :laugh2: :laugh2: :-p :-p :-p

Allllaaa, nie bij, boli!!!!
No wiem ze dla Telmy ale jakos pierwsza bylami tak kilka sobie wziela ;-) A jeszcze troche brakuje do pelnego sloika... A o 6-raczkach to nawet mi nie mow... chyba bym OSZALALA... jedno gora dwojka wystarcza!!!! A Kindzia cos widziala druga kreske i zamilkla - no chyba ze jest w takim szoku...

Tiara, witaj, witaj :-D I zamiast tylko podczytywac pisz jak najwięcej i jak najczęściej :-) Fajnie tu u nas :-)

To ja też podłapię troszke tych fluidów ;-)
Ataata, dawaj ich więcej :-D Przydadzą się

asialc Prosze Bardzo:-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wagnies nunu!!!;-) :-p

asialc Prosze Bardzo:-)

Wagnies a sio ;-) :-p

Kurcze no i ja znowu pierwsza jestem... i co mam zrobic??? Tka jakos cos mnie ciagnie i wiem kiedy tu mam wejsc ;-)

reklama
Do góry