reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataatko ja uwilbiam kwasote,zawsze wsyztsko jem niedojrzałe i kwaśnie...dlatego je zajadam...
Wagnies cyz ja tez jedną dostanę??
Puchatko troszke rozkoszy nie zaszkodzi..papa

Dobra ja zmykam kobietki sobie spać..do jutera...papa

reklama
Dziewczynki ,ja tylko powiem dobranoc ,bo ( o dziwo!!!) idę lulać.:baffled::sorry2:
Jestem zmęczona nie wiem czym,ale przez sen przynajmniej czas szybciutko leci,a ja sobie już zaczynam wmawiać tą ciążę.Jejku,jak bym chciała...
Czwartek już niedaleko...a teraz...
uśmiech do monitorka proszę i na trzy cztery krzyczymy:cheese !!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Słodkich snufffff
;-) .Dobranoc.

Ewcia jasne ze dla Ciebie tez wystarczy...
Kiniusia ja wierze ze jest fasolka!

A ja wlasnie popijam czerwone winko i chyba pojde po lody do zamrazarki bo cosik mnie ochota naszla....

Wiecie co znalazłam coś do śmiechu poczytajcie pierwszą stronkę
https://www.babyboom.pl/forum/troche-intymnosci-f15/masturbacja-5280/index11.html ja się aż popłąkałam.hee:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
zmykam papa

Wagnies ja uwielbiam lody,chyba tamz aarz doc iebie pojade,też sobie wezme chyba winsko,bo coś spać mi sie niechce i coc hwile tuz aglądam ic zytam watki na BB...
Kiniusia będzie oki i fasolkuj już kobietko(tzn chodiz mi ze juz to robisz),idź odpoczywaj...

Kiniusia kciuki nadal mocno zaciśniete w końcu komuś musi sie udawać :tak::tak:
Wagnies narobiłas mi smaka na lody ale po czkoladce tak mnie zmuliło że chyba sobie dzisiaj odpuszczę chociaż kto wie do rana jeszcze daleko:tak::tak:

Ewcia ja wlasnie wcinam lody advocatowe z Carte d'or.... mniamniam... a potem sie zastanawiam skad ten tluszczyk sie mnozy...:-)

Ewcia wirtualan czekolada ma zdecydowanie jedną przewagę nie tuczy nic a nic:tak:
Wagnies lody lody dla staraczek podobno wskazane bo dobrze na płódność wpływają a co do tłuszczyku to słyszłam ostatnio o badaniach wg których te troszkę dobrze wływa na płodnosc :-):-):tak::tak::tak:

reklama
Puchatka to ja chyba mezusia dzis wykorzystam jeszcze :tak:
Ewcia tiramisu tez sa dobre ale wole owoce lesne i sorbetowe z gruszki....
Isikora zapraszamy na wirtualny poczestunek do nas...

Do góry