reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

kiniusia podobno jednym z najlepszych lekarzy w Lodzi jest dr, Strużycki
Przyjmuje na piotrkowskiej 93 a codziennie pracuje w Madurowiczu.
Idziemy do niego na wizytę jakoś w lipcu. Tel do recepcji : 6300 350

drugim dobrym ginekologiem w Łodzi jest dr. Lasota
jest ordynatorem w szpitalu na szterlinga :tak::tak::tak:.
przyjmuje prywatnie w wieżowcu obok hotelu Światowid przy tej samej uliczce wjazdowej, pierwsza klatka 1 albo 2 piętro tel.601054959

reklama
Serdecznie zapraszamy was kochane dziewczynki na uroczystość zaślubin, która odbędzie sie dnia 23.06.2007 o godzinie 18 w Parafii p.w. Matki Boskiej Szkaplerznej i św. Wojciecha w Lipce :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Szkoda,że jesteśmy rozrzucone po całej Polsce :-:)-:)-( ale zapraszam serdecznie :-):-):-)

Isikora ja na pewno bede duchem obecna u Ciebie na weselu!!!! Bo troszke to za daleko zebym cialem rowniez mogla byc obecna :-(

Dzień dobry moje kochane!

Oj Isikora, gdybym tylko nie musiała być w ten weekend w Warszawie to chyba bym wyciagnęła męża do Lipki :tak: Nie mogę się doczekać tego Twojego ślubu, tak jak bym to ja sama go brała:-D;-)

Puchatka, mam nadzieję, że teściowa dzisiaj nie wchodzi Ci w drogę. U nas z wakacjami tak samo jak u Ciebie. Nigdzie nie jedziemy :-( A miałam nadzieję, ze uda się wyskoczyć chociaż na kilka dni do siostry, do Szwecji. GRATULUJĘ umowy. Bardzo się cieszę, ze się udało i czekam na wiadomość w piątek, ze już podpisana :-)

Tak czytam, ze większość z nas wczoraj miała gorszy dzień. Mnie też trochę łez poleciało.

Kiniusia, no mam nadzieję, że uda Ci się dostać do innego gina. Niestety ja nikogo w Łodzi nie znam. I oczywiście nadal mocno zaciskam kciuki :-) Niech już będzie coś więcej wiadomo....

Ataata, dzisiaj lepszy nastrój? A jak tam fasoleczka? :-)

NieSamowita, jak dzisiejszy dzień? Troszke weselej?

Ewcia, :-)

Wagnies,:-)

Izabelka, jak głowa? Przestała boleć?

A mnie ostatnio ciągle nie ma w domu. Mam troszke załatwiania i nie tylko ;-)
Byłam w pracy zostawić podanie, że wracam. Pamiętacie jak pisałam, ze powinnam wrócić 28.08, tego dnia którego Natka zaczyna zajęcia adaptacyjne w przedszkolu? Okazało się, że mogę wrócić od 3.09, więc pochodzę na nie z córcią :-) Sam dyr., a raczej kanclerz (trochę się pozmieniało przez te trzy lata :-D) sam mi to zaproponował. Powiedział, że bez sensu tak wracać pod koniec miesiąca i to od środka tygodnia :-)
Z Babcią bez zmian :-(
Dziecko na szczęście zdrowe.
A ja już bym chciała żeby było za trzy tygodnie :-) Chociaż z drugiej strony chcę żeby te wakacje baaardzo się dłużyły:-D

Miłego dnia!

Kochane moje:-):-):-)
Od wczoraj mnie tu nie było a tu tyyyyle stron i ile pięknych życzeń zgarnęłam a raczej zgarnęliśmy z Moim mężusiem.
Z całego serca DZIĘKUJĘ !!!!! Jesteście kochane, wszystkie razem i każda z osobna.
Wczoraj nie zaglądałam bo jak tylko przyszłam z pracy to mąż mnie porwał na kolację do restauracji przy samym morzu a potem do kina na Ocean's thirteen ( fim gorąco polecam). Zgarnęłam tez piękne kwiaty:tak: ( pięknego , ogromnego storczyka-kocham storczyki). Ale najlepszy numer był taki że jak wróciłam do domu to obok kwiatów w wazonie stało naczynie z losami i musiałam sobie sama wylosować jak spędzimy wieczór. Pierwszy los jaki wyciagnęłam to los na którym było napisane że mnie bardzo kocha i moge losować dalej;-), potem wylosowałam resztę. Prawie się poryczałam że Mój taki pomysłowy! Ja Mojemu z kolei kupiłam książkę Świat wg Clarksona 2( książkę napisał koleś który prowadzi na TVN Turbo program motoryzacyjny Top Gear). Mój uwielbia tego gościa a z kolei nigdy nie przeczytał całej książki, poza tym jest na co dzień bardzo zestresowany a ja bym bardzo chciała żeby umiał się zrelaksować, a książka to cudowny relaks. I jak dla Mojego to bardzo oryginalny prezent skoro nigdy nie czytał książek ( a ta książka świetna, pełna humoru, poza tym bestseller). Ucieszył się bardzo i był bardzo zaskoczony i mam nadzieję że przeczyta:tak:

całuję Was dziewczynki

Ojojoj mufka ale sie rozmażyłam.... ale masz fajnego i romantycznego męża...
Szczęściara.
A pomysł z tymi losami poprostu rewelacja, nigdy bym sama na coś takiego nie wpadła.... taka mała rzecz, a potrafi sprawić tyle radości, a potem miłych niezapomnianych wspomnień...

Niesamowita kuruj sie kuruj, bo cosik mi sie zdaje że choróbsko Cie złapało... ta tempka i nieprzespana noc mogą to sugerować.
A i główka do góry, wszystko wam sie ułoży.... A facet bardzo dojrzały że postanowił pracować przez wakacje, żeby odłożyć na przyszłego bobaska. Fajnie

Buziaki i chyba bede zmykać,
Jak coś to papa i miłej nocki

reklama
Mufka to super ze tak milo spedziliscie ten dzien... ja nie mam co liczyc na taka inwencje tworcza mojego meza :-( jedyne co wymysli to kupienie mi rozy i jakas restauracja...

NieSamowita a co to za chorobsko Cie zbiera... akysz, akysz!!!!

Asialc swietnie ze tak mozesz jeszcze z Natalka na poczatku w przedszkolu pobyc!

Do góry