reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Puchatka ale to masz sie podzielic tymi czekoladami z Ataata... to nie wszystkie dla Ciebie;-):tak::-D:-)
Wagnies jasne a może najlepiej oddałabym jej wszystkie
:szok:Taaa, jasneee, wszystkie czekolady dajcie Atacie, a potem sie w drzwiach nie zmieszcze;-):laugh2:
Ataata a Ty jestes chudzinka to nie wiem gdzie chcesz widziec ten tluszcz u siebie!!!
No właśnie wagnies, jak mi tak wszyscy będa oddawać swoje porcje czekolady to chyba jednak niebawem ten tłuszczyk zobacze:-p:laugh2:

Wiecie co znalazłam coś do śmiechu poczytajcie pierwszą stronkę
https://www.babyboom.pl/forum/troche-intymnosci-f15/masturbacja-5280/index11.html ja się aż popłąkałam.hee:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Ewcia już kiedys wstawiałam ten link tutaj, to jest najlepszy wątek na tym forum, sama ryczałam ze śmiechu.... laski są niesamowite, ale kaszanka, krecik i chomiki są nie do pobicia:-D

Buziaki

reklama
witamz samego ranka
szkoda,ze mnie nie bylo z wami wieczorem,widze,ze wesolo mialyscie :-):tak:
ja zabralam sie w koncu za umycie lodowki uff mam z glowy :-p
w koncu nie bylismy na karuzeli,bo w poniedzialki nieczynne :eek::angry::angry::angry:
poszlam do rodzicow i maly poszalal z babcia i pieskiem :-D
a dzisiaj mnie glowa boli....nic nie zostalo jak wziasc tabletke

kiedys tez czytalam watki intymne hihih bedka jak nic :-) na poprawe humoru
u nas zapowiada sie deszcz,wiec do poludnia kolo domku
udanego dnia

Witajcie dziewczynki.
U mnie tez coś sie zanosi na deszcz i burzę. Nerwy już są i zwiększyły sie o 50 % od wczorajszego dnia :tak::tak:. Za 4 dni będę mężatką :-D:-D:-D:-D:-D.
Wiecie uspokaja mnie pielenie w ogródku :-):-):-):-):-)

teatr umyślnie straconej wolności
zaprasza na przedstawienie pod tytułem:
"A potem żyli długo i szczęsliwie"
adaptacja sztuki przez życie napisanej

PREMIERA: 23 czerwca 2007, godz. 18.00

OBSADA:
Panna Młoda - Ilona
Pan Młody - Marcin

w pozostałych rolach udział biorą:
ksiądz, świadkowie, rodzice, goście i gapie

MIEJSCE AKCJI:
Parafia p.w. Matki Boskiej Szkaplerznej i św. Wojciecha w Lipce

Witajcie Kobietki!!!
Ide w piątek podpisac umowę o pracę :-):-):-):-):-):-):-) Już nie moge się doczekać chociaż mam strasznego stresa i tak naprawdę to sie uspokoje dopiero jak będę miała w ręku papierek ot za dużo złych doświadczeń poza tym ciesze się jak głupia bo juz sie bałam od zeszłego tygodnia że nic z tego nie będzie a jednak. Potrzebuje tej pracy bardziej ze względów psychicznych niż finansowych chociaz napewno łatwiej zyc z dwóch pensji niż z jednej. Wszystko przede mna dostałam odrazu takiego kopa energii że ide robic pranie :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Puchatka to gratuluje!!! A dopiero wczoraj narzekalas na brak pracy....:-)
Isikora no to czasu coraz mniej... i nie denerwuj sie bo jeszcze jakies pryszcze Ci wyjda;-):-D:-)

NieSamowita piesek słodki kochany chociaz ostatnio troszkę gryzie po rękach a poza tym martwie sie jak to będzie jak pójde do pracy bo juz teraz potrafi piszczeć jak tylko pójdę się myc a jak wyjde z domku chcoiaż nie zostaje sam to też podobno niezły teatrzyk ale poza tym juz sobie nie wyobrażam żeby go nie było w naszym domku:-) a i jeszcze nie podziękuje za gratulacyjki lepiej poczekam do piatku żeby niczego nie daj Boże nie zapeszać :tak::tak:

Wagnies to dlatego że to trwa juz 1,5 miesiąca więc jest diabelnie stresujące poza tym przeształam wierzyc że to jeszcze mozliwe mój przyszły szef powiedział dzis do mnie żebym o dużej ilości wolnego czasu zaczęla myślec w czasie przeszłym i to fajnie bo ja potrzebuje jakiegos wyzwania żebym mogła znowu nabrać wiary we własne siły:tak::tak::tak:

reklama
Puchatko ,gratuluję!!!

Ja jestem wściekła jak osa!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie wyobrażacie sobie jaki pech!!! :-(
Jutro na 9 miałam swoją lekarkę rodzinną,w czwartek o 8 ginekologa,a przed chwilunią zadzwonił szanowny Pan Kierownik,że jutro do pracy na 6!!! :wściekła/y:
W tym tygodniu miałam mieć popołudniówki,a dzisiaj ostatni dzień zwolnienia.
Jak najszybciej chciałam się dodzwonić do przychodni ginekologicznej,żeby przesunąć termin na jutro albo na piątek popołudniu,a tu przychodnia dopiero od 13. :wściekła/y::-:)wściekła/y:
Gdyby nie ta rata za OC (600 zł.),którą musimy zapłacić z moim M. :-( to bym już poleciała prywatnie.Jeszcze z nim pogadam,bo przecież MUSZĘ iść do tego lekarza,to już nie są żarty.
Ratujcie!!!
Dziewczyny,które są z Łodzi albo okolic-nie znacie jakiegoś niedrogiego ginekologa z Łodzi?!
Przecież ja na zawał za chwilunie padnę.
Buziam Was.

Do góry