reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

O jak milo ze nie spicie:-)
Meggi to kciki zaciśniete...a kysz wredna @!
Ewcia wlasnie sobie ogladalam blog Twojego syneczka:-) Rozkoszniak:-) Robi minki jak tralala, a zdiecie jak caluje koleżanke to mnie rozwalilo na lopatki:-D No ale zastanawiami mnie ile ty masz lat kobieto, bo wygladasz jak nastolatka co najmniej;-):cool2:
27 sierpnia skończe 26 lat,,stara dupa ze mnie:tak:;-):-)
dzieki za odwiedziny na blogu,buziaczki

No to kradne 5000 pościka :-p:-p:-p
i zmykam spaćku
papa
o ty niedobra,,patrz a ja nawet nie zauważyłąm tego:szok::tak::-D:-D

My wstaliśmy przed 9, teraz śniadanie zjedlismy,ja mam kawe...włosy umyłąm...
Mamy słoneczko super dzisiaj,ja jade do babci po kawie i jak mi włosy wyschną...na obiadek jade...

reklama
Witam Was,

Wstalam juz - jakas wstretna mucha mnie obudzila:wściekła/y: Jestem juz po sniadanku i teraz kawusia a potem znowu na miasto i oprowadzanie ale nie mam pomyslu co pokazac... pewnie Wawel, moze Kazimierz, skalki twardowskiego a moze Wieliczka...

Elza na szczescie maz juz swoj samochodzik naprawil, a moj czeka na wyjazd do rodzicow bo to trzeba spawac, a my spawarki nie mamy... ale jakiej glupawki dostalysmy na drodze jak trzeba bylo ten tlumik wyciagnac spod samochodu... 3 baby na srodku drogi o 23 silujace sie z tlumikiem...:-):-D:rofl2::biggrin2::laugh2:
A jesli chodzi o Twoja prace... co Ty opowiadsz!!!?? Dlaczego masz schrzanic!!!! Ej nie opowiadaj takicg glupstw tylko bierz sie do roboty!!!
Prawko to pozyteczna rzecz:tak::tak::tak::tak:

Ataata a ja tak polowalam na tego poscika :-( spoznilam sie 40 minut...
Aha no i wielkie gratulacje polmetku!!!

Ewcia co Ty opowiadasz!! Jaka stara dupa!!!! Nie bede mowila ile ja mam lat....

Idarnowska ja jeszcze stosuje mleko z miodem i imbirem... no i super metoda: MEZUS:tak::-):-D

Meggie to moze ufunduj @ bilet w jedna strone na antarktyde?:-D

Sreberko kurcze jak te cuda zrobic? Nawet mezus sie zachwycal kawusia choc jej niecierpi!

Witaj Wagnies:-)
Latam od doksztalcania sie do klikania do was, bo ostatnio jakoś tak odsunelam sie i zle mi z tym bylo:zawstydzona/y: Wagnies no pewnie tez bym sie tam posikala ze smiechu jakbym widziala was w akcji:-) A co do pokazywania w Kraku to chyba Kazimierz jest teraz taki na czasie, ale ja już tak sie wycofalam z zycia krakowskiego ze chyba sama potrzebowalabym oprowadzania...

Witajcie,juz widze sporo na klikane.U mnie slonka a pobudka byla po 7 dzisiaj.:-(
Hmmm co do wieku to w marcu juz mi 30 wskoczy na licznik:szok::-)
Wagnies no to ciekawie zakonczylas wczorajszy wieczor:-D:-DTylko te koszta....
Elza ab wypij meliske:tak:,u maluj wystroj i marsz na spotkanie.Nie stersuj sie nie potrzebnie skoro nie jestes pewna jaki to rodzaj pracy:tak::-)Powodzenia zycze:-):-):-)

Elza to chetnie pospaceruje po Kraq z Toba:tak:... a z czego sie doksztalcasz jesli mozna wiedziec?

Iwonka to zapraszam rowniez na 30-stki! A koszta naprawy naszych autek w sumie nie beda duze bo prawie wszystko mezus zrobi sam.

Witaj Iwonko:-)
A jasne ze sie umaluje i ubiore:-), bo jakby na to nie patrzyć umowilam sie w jednej z droższych kawiarni w naszym miescie:-) A melisy nie mam, ale mam ziolowe kropelki uspokajajac:-)
Wagnies no przypominam sobie tworzenie stron, a do tego czytam intensywnie o ubezpieczeniach, funduszach itp. Jest wesolo nie ma co!:-)

A co do spaceru po Kraku to jestem za :-) Tak na serio to moze uda sie nam kiedyś na spacer i kawke w Kraku umowic? W końcu nie mieszkamy od siebie daleko. Trzeba to bedzie kiedys przedyskutować:-)

27 sierpnia skończe 26 lat,,stara dupa ze mnie:tak:;-):-)

Witaj Ewcia:-) Jaka stara dupa!?!?! A tak pozatym to urodzinki mamy w zbliżonym czasie - ja 22 sierpień tyle,że rocznik starszy:zawstydzona/y:No to 27 sierpnia urzadzamy mega impreze z okazji Twoich urodzinek?:-):-):-)
dobra urządzimy koło 24 żeby było w połowie,,,albo zaraz sporze na kalendarzz......heheh obadamy kiegy pijemyyyy,,ale impra będzie na pewno zapraszam wszystkich,,,,a na Iownki weselu tez sie pobawimy,tak jak na Ilonki:-D:tak::tak:

zmykam do babci ,bed epopoludniu,,,

Miłęgo dnia wsyztskim,,machanko machanko wsyztskimmm

reklama
Do góry